To jsem si říkal taky, dokud se zrovna dneska kolem baráku neprohnalo stádo asi 30 motorek!!! Do prdlele se zazimováním, příští zimu nasrat vydělávat baterku apodobné skopičiny co zabraňují na to skočit, když má člověk chuť.KankX píše:bud jsem starej, nebo nemocnej... letos zadne abstinencni priznaky, narozdil od minulych let, nepocituju
Ja mam motorku jen zvedlou na stojanech. Vic nedelam a tak mi nic nebrani kdykoliv vyrazit. Treba vcera bylo na Teplicku celkem slusny pocasi sucho kolem 7 stupnu tak jsem se byl taky projetMMKS píše:To jsem si říkal taky, dokud se zrovna dneska kolem baráku neprohnalo stádo asi 30 motorek!!! Do prdlele se zazimováním, příští zimu nasrat vydělávat baterku apodobné skopičiny co zabraňují na to skočit, když má člověk chuť.KankX píše:bud jsem starej, nebo nemocnej... letos zadne abstinencni priznaky, narozdil od minulych let, nepocituju
Pokud to budu objednavat tak ti dam vedet a domluvime se, ale jeste pockam s cim prijde Ladis. Rikal, ze se nekde zepta po novym roce a tak pockam jak to dopadne. Timto mu predem dekuji za nabidku s pomociCzert ZRX píše:Mno čoveče pokud by jsi je fakt chtěl brát tak já bych do toho s tebou šel!!!Pokud ta nenaskočí o dalších 60 doláčů za poštu tak by sem je určo bral!!!blackbiker píše:Jsou dost drahy (95 dolaru za kus+16 dolaru banjo srouby+neco za postu), ale nedelam si iluze, ze to u nas sezenu levneji. Jsou v techto barevnych provedenich:Czert ZRX píše:Taky mne hned napadl nějaký shop s normál hydraulikou!
Akurát nevím rozměry atd....![]()
Také by se mi tam nějaké pancíře páčili![]()
Na kolik vyjdou z USA? možná bych se na zimu zas trošku vyřádil