Helma APS
- krtecek.css
- Babyrider
Helma APS
Cauky.Muzete mi napsat nejake nazory na tuto helmu.Jezdit by mela na ZX6R.Predem diky za kazdy vas nazor.
odkaz: http://aukro.cz/item833807469_nova_helm ... ml#gallery
odkaz: http://aukro.cz/item833807469_nova_helm ... ml#gallery
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ciste muj nazor... JE TO PEKNEJ SHIT
...APS rozhodne neni znacka znama v zahranici diky proverene kvalite... a vubec, jen podle te fotky je videt ze koncepce te prilby vznikla tak v roce 1990 a vyrobena je tak mozna 1995... staci kouknout na to uchyceni toho plexi, takhle se to uz 100 let nedela... tipoval bych to na nejaky "kvalitni" cinsky vyrobek idelani na ty jejich skutry. Podle me hovadina, takovou vec kupovat, to ti za ty prachy prodam radeji SHARK S800 ...akorat si do nej budes muset koupit plexi ...blbe je ze to plexi stoji 1500,- coz je cena te super kvalitni APS prilby 

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
Lidem co chtějí prodat takovouhle helmu v ceně tak 50,- Kč možná ani ne, bych zlámal obě ruce. Takhle vypadaly helmy v letech 95 a když si ji někdo přivezl z polska na pionýra, byl frajer, ale pak Ti upadla UPADLA na zem a rozloupla se jak prd. Jsou lidi prostě ču.áci. Zajeď si Bikercrownu a sice na hovno nitro helmu, ale koupíš oproti tomuto 1000x lepší helmu za 1500,- Teď jsem tam byl
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- krtecek.css
- Babyrider
Tak jsem po vasich nazorech od teto helmy odstoupil.A co rikate na helmu http://www.marushin.cz/produkty/integra ... 0-nx-xeqtr
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
to uz je preci jen trochu lepsi volba... vis ona prilba se moc nevybira podle toho jak je hezka nebo levnakrtecek.css píše:Tak jsem po vasich nazorech od teto helmy odstoupil.A co rikate na helmu http://www.marushin.cz/produkty/integra ... 0-nx-xeqtr

predpokladam ze jsi si uz precetl treba toto vlakno viewtopic.php?t=3558&start=0 nebo toto viewtopic.php?t=2908&start=0
...kdyz si ty vlakna prectes, tak si treba udelas lepsi obrazek o tom co a jak by helma mela

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- krtecek.css
- Babyrider
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
kazdy pise neco jineho protoze kazdy ma jine priority, jine mnozstvi penez a jinak velke (male) zkusenosti... myslim ze kdyz to vsak peclive prectes, poznas na co se mas zamerit... dobra prilba (jeden konkretni model) ktera splni podminky vsech neexistuje! Kazdy ma jinou hlavu a jezdi na jine motorce a jinym zpusobem... Precti si to treba jeste jednou, popremyslej a hlavne si ji nezapomen pred koupi poradne vyzkouset.... jo a lepsi hodne festovni prilba nez akorat (vymacka se a tu akorat pak budes mit jak BIM BAM... k prdu)krtecek.css píše:Tak tam by clovek nekoupil nic kazdy tam pise neco jineho
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
hele kamo pises dotaz jako vseobecny...krtecek.css píše:Tak tam by clovek nekoupil nic kazdy tam pise neco jineho
vzdyt se nestyd napsat KOLIK na to doopravdy mas...jakou firmu mas rad nebo ktera na tebe pusobi dobre...cim vic voditek vzdy napises tim lepe se ti bude radit nebo doporucovat...

kazdej preferuje to sve...ale u tech kakacu na hlavu jde za prve hooodne o zivot a taky cenove rozpet je cca 20 000...
takze ???? ja preferuji SHOEI...s kourovym plexi...a vubec me nesere ze kdyz chytnu tmu tak mam trosku problem...

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Hmm pořád máš nejvyšší nabídku na aukru - nebo spíš už si to vyhrálkrtecek.css píše:Tak jsem po vasich nazorech od teto helmy odstoupil.A co rikate na helmu http://www.marushin.cz/produkty/integra ... 0-nx-xeqtr

Hlavá dobrá? Ale jo, tak joJana Kawa píše:tak mě napadá, co má Majdinka za helmu, zbrousila ji pod náklaďákem za tří stran a hlava dobrá

Taky jsem o tom přemýšlela, co by kdyby, myslím si, že mít levnou výklopku, už by byla otevřená a papulka asi na neplánovaném místě taky. U mě to bylo obrovské štěstí, že to tak dopadlo, zřejmě helma nedostala takovou drbu, že by se rozskočila, jen odřeniny a otisk pneumatiky

Je to na zvážení, jakou helmu, je asi fakt, že super hogo fogo helma, i kdyby stála 30tKč při čelním nárazu toho mnoho nezmůže, ale přeci vydrží víc. A jak je zde psáno, je to o penězích. Takže bych si stanovila horní hranici peněz a z toho vycházela.
Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní
život je snění a sny se občas plní