Asko KC
- Rebel83
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Asko KC
Jen jedna malá poznámka. Kdyby to tu už na fóru někde bylo tak sry. Já sem loni v červnu měl potyčku s Felicií. Sranda mě vyšla na necelých 85 táců v dílech. Nejbližší dealer Kawasaki je pro mě moto Toni. Napsal sem tam a pak do ASKA seznam dílů co bych potřeboval. Výsledek mě i třeba paní Veroniku Hankocyovou z ASKA překvapil. U Toniho byly ceny jaksi natažený, což třeba na přední masce dělalo 1200,- v součtu to byl rozdíl kolem 8000,-! za stejné díly ze stejného velkoskladu. Obrátil sem se na Asko. Chtěly zálohu 30000 předem. Poslal sem hotovost a do deseti dnů byli díly v Brně. Ptal sem se na slevu. Tu sem moh uplatnit jen při osobním odběru. Vydal sem se do Brna, skvěle si pokecal a dostal slevu CKC. Ta ale nebyla 5% ale 10% což bylo 8500,- dolu. Tak pokud ta sleva 10% stále platí tak to v popisu slev změňte ať jsou ceny origo dílů příjemnější pro potenciální kupce.
ZX-6R 636 (2oo2)
ZX-10R (2oo6)
CKC #490
ZX-10R (2oo6)
CKC #490
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Při větší investici se to vyplatí...kamarád, když kupoval novýho Golfa Plus, tak obeslal s poptávkou asi 5 prodejců po celé ČR a rozdíl mezi nejdražším a nejlevnějším dělal necelých 40 tis.!Jana Kawa píše:to je tada síla, ani by mě asi nenapadlo psát k oboum

Konkurenci beru, ale jak psal Maverick...nenažranost, kterou firmy předvádí je humáč!

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Panove to je business, proste to zkusili no... urcite necekali, ze se zkusi zeptat jinde, podle me se poucili (nechci se jich zastavat - neznam je), ale podle me to svedci spis o male konkurenci...podivejte se na IT obor, dela to skoro kazdej a skoro kazdej za "0"...
JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
- Uncle
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Největší prdel je ale že nepřišel o 8 tis. rozdílu ale o 8 + provize a to už jsou solidní lowe. Když vidim jaký maji přirážky, tak hnus. Kupoval jsem si na auto díl vejfuku a u místního prodejce chtěly 2400,- za neorigoš a na netu jsem ho koupil za 1000,-. A pak když to vidim v práci, tak tam to naštěstí nejde z mojí kapsi, ale stejně na to raději nemyslim. 

#834 | ZX 10-R ´06 black. Kdo leští, má za tři ;-D
Jedno tu ještě nepadlo - Asko je výhradní dovozce, zatímco Toni je místní zastoupení. Má ty věci ze stejného skladu v Holandsku, ale pochybuju že za stejnou cenu jako Asko. Díly objedná oficiálně Asko a prodá to přes Toni nebo jiného prodejce, přičemž na tom má marži jeden i druhý... Takhle to holt hodí a v dnešní době se zeptat určitě vyplatí.
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209

CKC # 209
- Rebel83
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Na tohle bych měl jednu připomínku. Dle mě a zdravého logického myšlení by ceny měly být stejné ať se jedná o výhradního dovozce či oficiálního dealera ať z Prahy, Brna či Ostravy. Samozdřejmě mimo toho pokud se jedná o věci za akční ceny. Krátce na to, co jsem založil toto téma mi napsal majitel Moto Toni.Zdrahy píše:Jedno tu ještě nepadlo - Asko je výhradní dovozce, zatímco Toni je místní zastoupení. Má ty věci ze stejného skladu v Holandsku, ale pochybuju že za stejnou cenu jako Asko. Díly objedná oficiálně Asko a prodá to přes Toni nebo jiného prodejce, přičemž na tom má marži jeden i druhý... Takhle to holt hodí a v dnešní době se zeptat určitě vyplatí.
Dobrý den,
na fóru Kawa klubu píšete, že máme vyšší ceny dílů než Asko proto prosím o zaslání emailu s cenami jak jste uvedl. Ceny máme stejné všichni dealeři, proto by mne zajímalo jak je to možné.
Děkuji Havlík
majitel Moto Toni
Emaily s cenami jsem zajisté přeposlal a následovala odpověď.
Dobrý den,
včera jsem byl na předváděcí akci Kawasaki v Brně proto se ozývám až dnes.
Děkuji za emaily prověřím okolnosti a dám vědět.
S pozdravem Havlík
Pokud pan majitel pošle odpověď jen mě na mail tak jí zde uveřejnim protože si myslím že by to mohlo zajímat více lidí.
ZX-6R 636 (2oo2)
ZX-10R (2oo6)
CKC #490
ZX-10R (2oo6)
CKC #490
- Rebel83
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Ladis píše:Mladej nelenil...jsem zvědavej, jak na to bude pan Havlík reagovat!
Toto mě napadlo taky a proto jsem zvědavej na odpověď. A jestli si na mém nešťestí chtěl někdo přivydělat tak je to stejný ZMRDSTVO (sorry za výraz, ale lepší slovo mě nenapadá) jako krást lidem mašiny.
ZX-6R 636 (2oo2)
ZX-10R (2oo6)
CKC #490
ZX-10R (2oo6)
CKC #490
Vím jak to chodí u nás -- naše mateřská firma nám díly prodává levněji než koncovým zákazníkům, ale i tak se ziskem. Když si někdo koupí díl přímo od nich, je to levnější než přes nás - to je zkrátka obchod, lidstvo taky díky tomu slezlo ze stromů
Neříkám, že je všechno košer, ale nevěřím, že nákup pro Asko a pro Toni je na stejném levelu, jak jsem se zmiňoval, můj názor je že objednává Asko a prodává to dál. Jak moc je to průhledný a kolik si kdo vezme je samozřejmě věc druhá. Nerad bych tu hájil MotoToni (jsou mi celkem volní, jelikož sídlí někde v Asii), ale v rámci objektivity jsem nadnesl další možnost

Neříkám, že je všechno košer, ale nevěřím, že nákup pro Asko a pro Toni je na stejném levelu, jak jsem se zmiňoval, můj názor je že objednává Asko a prodává to dál. Jak moc je to průhledný a kolik si kdo vezme je samozřejmě věc druhá. Nerad bych tu hájil MotoToni (jsou mi celkem volní, jelikož sídlí někde v Asii), ale v rámci objektivity jsem nadnesl další možnost

ZRX 1200 S-R
CKC # 209

CKC # 209