Ahoj všichni. Mám problém a obracim se na Vás s prozbou o radu. Mám KAWASAKI ZZR 1100 r.v. 91 a holka vypověděla službu při jízdě přestala táhnout začala jet na 2-3-4 válce a škubala tak jsem koupil nové svíčky a běží jenomže jen na sytič jakmile vezmu za plyn tak chcípne membrány vypadají že jsou ok ale nevím co s tím nemáte někdo zkušenost HELP PLS
nastartuj nech chvilku bezet, chcipni vypni benzin a skus vypustit z karburatoru benzin a uvidis kolik ho tam bude a jestli bude ve vsech stejne. kdyz v nejakym nebude nebo bude malo zkontroluj privod benzinu koukni na plovaky a jehlovy ventily zespoda karburatoru
když ani to zkus filtr vzduchu.A příruby jestli nemáš falešný vzduch...přisávání. Já si zapoměl nandat filtry(mám 4 na každej karb extra jeden) a to byl hádavej rachot, já stál nad tím a zíral, než mi to došlo.
Ahoj všichni tak jsem lokalizoval závadu ale nevím jak jí odstranit všechny potíže mají jedinou příčinu a tou je že mi nejde elektrika do čerpadla kostra je v poho ale nejde tam proud???? nevim kde to hledat nebo jestli není někde skrytá pojistka a ani nevím jestli má jít pořád nebo ne?? POMOOOOC PROSIM venku je tak krásně