reg. kartička
- Daniel Zimulák
- Easy rider
reg. kartička
Byl jsme na Skalce a chtěl jsem si vyřídit kartičku, ale Marek neměl fix nebo co, tak mně odkázal na Vítka nebo Čouda. Dá se ta kartička teda vyřídit poštou?
Z 750 04´
CKC *862*
CKC *862*
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Dojeď se podívat 24.5. do Hradce Králové (http://kawa.flexible.cz/viewtopic.php?t=4045) a tam s registrací uspěješ, stejně tak, jako v to doufám já! 

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: Reg.
Jasně, neříkám, že sraz v HK je jediná možnost, pro nedočkavé existuje i tato možnost!sek píše:Z vlastní zkušenosti vím, že se to dá poštou vyřídit.Kluci ti pošlou číslo učtu, ty zaplatíš poplatek a za pár dní máš kartu i se samolepkama doma.

- Daniel Zimulák
- Easy rider
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
kartičky CKC
Doveze někdo na Tesák?Potřeboval bych novou
Na té co dosluhuje mám tyto údaje:
Michal Valenta 078
platnost do: 30.6.2008
Tak si říkám že by bylo dobré někdo z adminů to předepsal černým PERMANENTEM už doma a dovezl.
Bo jak jsem koukal na Skalce kartičky byli ale nebylo čím je vypsat.
Díky předem a platím hned.

Michal Valenta 078
platnost do: 30.6.2008
Tak si říkám že by bylo dobré někdo z adminů to předepsal černým PERMANENTEM už doma a dovezl.
Bo jak jsem koukal na Skalce kartičky byli ale nebylo čím je vypsat.

Díky předem a platím hned.

mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
Tak nějak konečně tuším jaká Skalka
Chlapi,tady jsem se dočetl o Tesáku,což je moje domácí prostředí,pokud se jedná o Tesák,Troják a dál na Vsetín,tak tam jsem doma,su z Bystřice pod Hostýnem a pokud se nemýlím,tak mi někdo vysvětlete tu Skalku,kde to je,dík a hurááá,možná su doma 

SUZUKI BURGMAN 400
-CKC 1208
-CKC 1208
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tak nějak konečně tuším jaká Skalka
Pokud jsi doma v Bystřici pod Hostýnem, tak Skalku máš skoro na druhým konci republiky...Mesr píše:Chlapi,tady jsem se dočetl o Tesáku,což je moje domácí prostředí,pokud se jedná o Tesák,Troják a dál na Vsetín,tak tam jsem doma,su z Bystřice pod Hostýnem a pokud se nemýlím,tak mi někdo vysvětlete tu Skalku,kde to je,dík a hurááá,možná su doma

Ladis,vlákno je poměrně jednoduché,dívám se na regis do klubu,otevřel tohle téma a někdo se tam bavil o Tesáku,což je právě jeden z vrcholů,včetně Trojáku/trojrozmezí/ v Hostýnskovsetínských vrších,tak jsem logicky myslel,že tam máte chatu nebo někdo z vás penzion a jezdíte tam - včetně předávání kartiček apod.Omluv mou neznalost,ale pomalu se snažím poznat lidi v klubu a prostředí,koukni na registraci,nejsem tam dlouho,takže se jen ptám. 

SUZUKI BURGMAN 400
-CKC 1208
-CKC 1208
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
V pohodě pane, já jen odpovídám... 
Tesák je místem srazu, který bude mít snad ještě dlouhou tradici (viz. archiv starších vyjížděk), Skalka je na tom stejně s tím, že ta už tradici má. Oboje oblíbená místa, kam se sjíždí hodně lidí z klubu, včetně adminů a tak je na těchto místech, potažmo akcích možné vyřídit si registraci apod. Jinak je možné registrovat se i přes e-mail (admin@kawa.cz) a klubovou kartu si nechat poslat poštou.

Tesák je místem srazu, který bude mít snad ještě dlouhou tradici (viz. archiv starších vyjížděk), Skalka je na tom stejně s tím, že ta už tradici má. Oboje oblíbená místa, kam se sjíždí hodně lidí z klubu, včetně adminů a tak je na těchto místech, potažmo akcích možné vyřídit si registraci apod. Jinak je možné registrovat se i přes e-mail (admin@kawa.cz) a klubovou kartu si nechat poslat poštou.

Ladis píše:V pohodě pane, já jen odpovídám...
Tesák je místem srazu, který bude mít snad ještě dlouhou tradici (viz. archiv starších vyjížděk), Skalka je na tom stejně s tím, že ta už tradici má. Oboje oblíbená místa, kam se sjíždí hodně lidí z klubu, včetně adminů a tak je na těchto místech, potažmo akcích možné vyřídit si registraci apod. Jinak je možné registrovat se i přes e-mail (admin@kawa.cz) a klubovou kartu si nechat poslat poštou.![]()

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<