polarizace je jasna, jen jsi mi tu zapomel napsat kde jsi je koupil? ...30,- je levnejsi nez origo zarovicka a to hned 3xmarek píše:Stejné patice takže jenom přehodíš místo žárovek (pozor na polarizaci) zvolil jsem zelené s rozptýleným světlem, stojí asi 30 kč kus, no problem.
ZRX III.
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
LED diody můžu doporučit, mám je taky vyměněný. Origo žárovičky fakt praskají často a navíc za ně chce Asko nekřesťanských 159,- Kč/kus! Dioda by měla vydržet nesrovnatelně dýl, líp svítí a stojí kolem 30,- Kč/kus a dají se sehnat i na benzinkách! 
Výměna na ZR-7S
http://www.riderforums.com/showthread.php?t=22194
A k výměně ještě to (jestli je to u ZRX i ZR stejně, myslím, že jo), že náhon tachometru i otáčkoměru může zůstat našroubovaný, kelímky se stáhnou kolem bowdenů...
Výměna na ZR-7S
A k výměně ještě to (jestli je to u ZRX i ZR stejně, myslím, že jo), že náhon tachometru i otáčkoměru může zůstat našroubovaný, kelímky se stáhnou kolem bowdenů...
Naposledy upravil(a) Ladis dne pát úno 20, 2009 10:32:23, celkem upraveno 1 x.
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
jo to se da, ale pro snazsi manipulaci je skoro jednodussi povolit dole na kelimku tu matku od bowdenu at to tam neprekaziLadis píše:
... A k výměně ještě to (jestli je to u ZRX i ZR stejně, myslím, že jo), že náhon tachometru i otáčkoměru může zůstat našroubovaný, kelímky se stáhnou kolem bowdenů...
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
Zadal jsem si na netu do zboží led diody a klikl na jeden z e-shopů, nevím na který, za dva dny jsem je měl doma. Ale zrovna tak jsem je viděl někde v moto obchodě a pod.KankX píše:polarizace je jasna, jen jsi mi tu zapomel napsat kde jsi je koupil? ...30,- je levnejsi nez origo zarovicka a to hned 3xmarek píše:Stejné patice takže jenom přehodíš místo žárovek (pozor na polarizaci) zvolil jsem zelené s rozptýleným světlem, stojí asi 30 kč kus, no problem.
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
nedaji... protoze sice maji stejnou patici ale vetsi wataz, hodne svitej a zaroven hodne hrejou a nicej vnitrek budiku... original tam patri 12V/1,7W zadne 5W apod.Marťyn píše:Pro ty, co nebudou měnit za diody: žárovičky se dají koupit v mototechně, protože se používají i do osobáků a tam nestojí 159,-Kč. Bohužel si nevzpomenu kolik tam stály, už je to víc než rok, co jsem je kupoval.
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
Pro mě to znamenalo sundat pracně plexi (teď kapličku) a pak povolit budíky (mám tam Skové), hrozná drbačka.KankX píše:jo to se da, ale pro snazsi manipulaci je skoro jednodussi povolit dole na kelimku tu matku od bowdenu at to tam neprekaziLadis píše:
... A k výměně ještě to (jestli je to u ZRX i ZR stejně, myslím, že jo), že náhon tachometru i otáčkoměru může zůstat našroubovaný, kelímky se stáhnou kolem bowdenů...
Naposledy upravil(a) marek dne pát úno 20, 2009 12:38:03, celkem upraveno 1 x.
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
Přesně. Ta 3W se sehnat dá, ale slabší je problém. Jednou se mi podařilo někde splašit 1,2W, ale pak jsem do příště zapoměl kde. Ta demence mě pěkně sere.KankX píše:nedaji... protoze sice maji stejnou patici ale vetsi wataz, hodne svitej a zaroven hodne hrejou a nicej vnitrek budiku... original tam patri 12V/1,7W zadne 5W apod.Marťyn píše:Pro ty, co nebudou měnit za diody: žárovičky se dají koupit v mototechně, protože se používají i do osobáků a tam nestojí 159,-Kč. Bohužel si nevzpomenu kolik tam stály, už je to víc než rok, co jsem je kupoval.![]()
pouze kontrolka neutralu a blinkru ma 12V/3W...
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
Nás taky, ale jsi kamarád a tak tě bereme jaký jsimarek píše:Přesně. Ta 3W se sehnat dá, ale slabší je problém. Jednou se mi podařilo někde splašit 1,2W, ale pak jsem do příště zapoměl kde. Ta demence mě pěkně sere.KankX píše:nedaji... protoze sice maji stejnou patici ale vetsi wataz, hodne svitej a zaroven hodne hrejou a nicej vnitrek budiku... original tam patri 12V/1,7W zadne 5W apod.Marťyn píše:Pro ty, co nebudou měnit za diody: žárovičky se dají koupit v mototechně, protože se používají i do osobáků a tam nestojí 159,-Kč. Bohužel si nevzpomenu kolik tam stály, už je to víc než rok, co jsem je kupoval.![]()
pouze kontrolka neutralu a blinkru ma 12V/3W...
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
- Czert ZRX
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
Myslíte,že by šel do rexe bez problémů nacpat motor ZZR 1200?
http://www.tipmoto.com/motorky/kawasaki ... -1200.html
--------------
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit
LOL
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit
- DoktorZRX
- Ghostrider

Chtěl jsem ti najít na Parts depot spodní rám jestli nebude pod stejným číslem, protože vypadá stejně. Ale maj tam úklid stránekCzert ZRX píše:Myslíte,že by šel do rexe bez problémů nacpat motor ZZR 1200?
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160