ZRX...
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
no...
nemá rámeček na chladiči (to je detail), jiný přední blatník (no a), ale! bylo to padlý na pravou stranu, viz víko alternátoru.
Takže podívat, jestli je to lepené?!?!? Jinak vypadá pěkně (GIVI štítek) asi mu dal něco údržby..., ale chce to napsat něco pro sichr do smlouvy, aby si nezakukal o nečekané výdaje...
Jestli tam KUBA s Tebou pojede tak ofafrně.
A vítej chlape! Mezi nás, co budem moct, poradíme! A neboj, na Rexe s Tvou váhou a výškou, pohoda...
Takže podívat, jestli je to lepené?!?!? Jinak vypadá pěkně (GIVI štítek) asi mu dal něco údržby..., ale chce to napsat něco pro sichr do smlouvy, aby si nezakukal o nečekané výdaje...
Jestli tam KUBA s Tebou pojede tak ofafrně.
A vítej chlape! Mezi nás, co budem moct, poradíme! A neboj, na Rexe s Tvou váhou a výškou, pohoda...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
pánové moc děkuji, doufám že se mezi vás připojím i jinak než vizuálně, ale doopravdy jako majitel ZRX. Za každou radu a pojeb dík, jsme v tom fakt lama.
Fakt ještě jednou děkuju, já čumím na ty fotky jak puk ale vůbec ničeho jsem si nevšiml a to ani teď, když si mě na to upozornil.
PS: Bát se Rexe budu, ale doufám, že to časem přejde jen v respekt.
Fakt ještě jednou děkuju, já čumím na ty fotky jak puk ale vůbec ničeho jsem si nevšiml a to ani teď, když si mě na to upozornil.
PS: Bát se Rexe budu, ale doufám, že to časem přejde jen v respekt.
pánové prosím o zhodnocení ještě jedné, myslím (že ikdyž červenou nemám rád) že tato by mohla být ta pravá.
PRÝ R.v. 2001 , najeto 11000km!!! (dovezené z D, D techničák a serviska po první majiteli) v ČR první majitel. Vypadá pro mě celkem dobře a ty údaje jsou až moc lákavé.

Dík za zhodnocení. Fakt o ní vážně uvažuji.
PS: Nesnáším červenou, nemusel jsem originál REXe (omlouvám se tady za rouhání) a teď budu usínat s myšlenkou aby mě nikdo nevyfoukl červeného REXe
PRÝ R.v. 2001 , najeto 11000km!!! (dovezené z D, D techničák a serviska po první majiteli) v ČR první majitel. Vypadá pro mě celkem dobře a ty údaje jsou až moc lákavé.

Dík za zhodnocení. Fakt o ní vážně uvažuji.
PS: Nesnáším červenou, nemusel jsem originál REXe (omlouvám se tady za rouhání) a teď budu usínat s myšlenkou aby mě nikdo nevyfoukl červeného REXe
- Kamil Pitt
- Easy slider
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
moje
první KAWA byla taky červená, neboj, není to tak zlý ( s barvou) spíš jdi do tohodle... předchozí byl dost nestandart, bál bych se nějakého překvápka. ( a na tamtom jsem se přepsal, bylo to padlý na levou stranu... ale teď je to fuck).
Jediné čemu nevěřím, je těch 11000 km...2001.
Ten chlap na to musel vysloveně dostat klíček od manželky a propustku z práce a Rex byl v trezoru... 2000 za rok je NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSMMMMMYYYYYYYSSSSSSSSSSSSSSSSSSL.
Jediné čemu nevěřím, je těch 11000 km...2001.
Ten chlap na to musel vysloveně dostat klíček od manželky a propustku z práce a Rex byl v trezoru... 2000 za rok je NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSMMMMMYYYYYYYSSSSSSSSSSSSSSSSSSL.
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______