Marek má naprostou pravduspit 40 píše:Nádherný fotky![]()
a naprosto věrně vystihují atmosféru,celé mi to dochází až teď
,a v kombinézách na koních ,to je taky něco....
![]()
![]()
Tesák 2009 "Po Valašsku II" (19.-21.6)
- Libor Gill
- Babyrider

Tak srázek SUPEEER...myslíme,že ani to počasí moc nevadilo...grilovačka ve 30..pěknej masakr..!!děkujem ještě jednou Markovi a Helči....za vše!!a ostatním,že se zúčastnily..jo a Marty díky za poklonu
a jinak jak psal Mišák
někteří to bohužel prokecaly...
Tak zase někdy příště,nebo u komína.. 
ZZR-600-černá
Taky připojím chválu na organizaci kawa víkendu na Tesáku. Jsem víc než rád, že jsem tam mohl být. Všechno bylo výborný. Trochudeště nevadí, aspoň se nepráší.....Děkuji mnohokrát všem kteří se o nás starali, oni vědí o koho jde. OPRAVDU UPŘÍMNĚ DĚKUJI...
Cestou domů jsem vyzkoušel i zx6r a jsem z toho překvapenej, akorát nechápu jak se na to chlapi normální velikosti jako já můžou naskládat, je to fakt malinký.
Cestou domů jsem vyzkoušel i zx6r a jsem z toho překvapenej, akorát nechápu jak se na to chlapi normální velikosti jako já můžou naskládat, je to fakt malinký.
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
super fotky....diky...Ladis píše:Tady je!Czert ZRX píše:...Už se těším na vícero foto a nějaké videjko
Jedno albátko z báječnýho Tesáku 2009 od Ladise... + jako bonus i malé (byť černé) video - o obraz tam ale stejně nejde!![]()
![]()
TESÁK 2009
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
no bez diskuse...proste si zaslouzis velkou pochvalu ZA NEUSTALY MNOHAHODINOVY PRISUN...Libor Gill píše:Tak srázek SUPEEER...myslíme,že ani to počasí moc nevadilo...grilovačka ve 30..pěknej masakr..!!děkujem ještě jednou Markovi a Helči....za vše!!a ostatním,že se zúčastnily..jo a Marty díky za poklonua jinak jak psal Mišák
někteří to bohužel prokecaly...
Tak zase někdy příště,nebo u komína..
Tesak si proste zaslouzi lepsi pocasi...priste musi...musi
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
tak jsem se konecne dostal na net
diky vsem za perfektni akci, uz se tesim na pristi rok
za vikend jsem natocil lehce pres 900km, z toho vic jak pulku na vode. asi aby mi to nebylo lito tak jsem v nedeli kousek pred prahou chytnul takovej slejvak ze nepromok vydrzel vzdorovat asi 5 minut, voda ani nestihala odtikat ze silnice a kdyz kolem projelo auto tak se na silnici doslova delaly vlny!!
ale jinak parada
takze jeste jednou diky vsem co se o nas tak hezky starali i vsem kteri prijeli, dokonce i tem co prijeli autem
a pred pristim tajnym zavodem musim prezout na novy gumy, ten rozdil dela asi 5% a to by mi stacilo na bednu
takze jeste jednou diky vsem co se o nas tak hezky starali i vsem kteri prijeli, dokonce i tem co prijeli autem
a pred pristim tajnym zavodem musim prezout na novy gumy, ten rozdil dela asi 5% a to by mi stacilo na bednu
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Krok 1: nainstalovat program "Picasa 3"Majdinka píše:...jak to dostanu z těch stránek do svého PC, abych si to mohla řádně uchovat. Díky
Krok 2: po zobrazení alba v prohlížeči na webu (když klikneš na můj odkaz) najdi nad fotkama tlačítko "Stáhnout"
Celý album se ti stáhne do počítače, fotky pak hledej na C:\Documents and Settings\xxx\Dokumenty\Obrázky\Downloaded Albums
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
super sraz !
i já s Alicí moc děkujeme za perfektní organizaci srazu Helči, Markovi, Zbyňovi, Liborovi a Lee a ostatním, co nebyli moc viděl, ale bez kterých by to nešlo !
Poznal jsem pár nových lidí a jsem za to rád, zase pár lidí na stejné vlnové délce - Mesr, malý Mesr atd.
Trochu jsem nepochopil Čouda, proč se do mě pořád navážel, ale to si budeme muset vyříkat ve dvou.
Majiteli kempu se omlouvám za zničený asfalt v hodnotě 300tis. kč, už to nikdy neudělám
GEORG a ALICE
Poznal jsem pár nových lidí a jsem za to rád, zase pár lidí na stejné vlnové délce - Mesr, malý Mesr atd.
Trochu jsem nepochopil Čouda, proč se do mě pořád navážel, ale to si budeme muset vyříkat ve dvou.
Majiteli kempu se omlouvám za zničený asfalt v hodnotě 300tis. kč, už to nikdy neudělám
GEORG a ALICE
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider

Tak z toho nebuď taková špatnáMajdinka píše:Fotečky super, některé obzvláště vypečené, jen poraďte telátku, které neumí ani vylézt na koňa, (že, Seky?), jak to dostanu z těch stránek do svého PC, abych si to mohla řádně uchovat. Díky
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909