Chipe, pekny. Moc pekny. Ta bude jezdit uplne sama
C.E.C. 2007 a CKC Racing Team
Na okruh řidičák nepotřebuješ. Ale jinak to je přeci Dale. S ním by ta motorka opravdu jezdíla sama ono je rozdíl 15 a 87 kgMARTY píše:Chip píše:Ahoj kluci ,
tak u mě je nový lak a už jen čekám na kevlarové doplňky a polepy na moto a jsem ready to go. Doufám, že se sezova vydaří a tak neponechávám , alespoň v přípravné fázi nic náhodě.
chipe ses hpdne zmenil ...te na te fotce vubec nepoznavam.mas vubec ridicak ?????
jinak masina krasna a necht tak zustane az do konce sezony
Rychlá rota už nejezdí na Kawasaki ZX636R, ale nyní zkouší Honda CBF 1000
- Kuba
- Ghostrider

Chipe, ty jedeš do Mostu na prospeedy?Chip píše:MARTY píše:Na okruh řidičák nepotřebuješ. Ale jinak to je přeci Dale. S ním by ta motorka opravdu jezdíla sama ono je rozdíl 15 a 87 kgChip píše:Ahoj kluci ,
tak u mě je nový lak a už jen čekám na kevlarové doplňky a polepy na moto a jsem ready to go. Doufám, že se sezova vydaří a tak neponechávám , alespoň v přípravné fázi nic náhodě.
chipe ses hpdne zmenil ...te na te fotce vubec nepoznavam.mas vubec ridicak ?????
jinak masina krasna a necht tak zustane az do konce sezony
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
posledni cerstve zpravy z Mostu:::::Kuba mel par technickych problemu...utrzena hadicka privodu benzinu za jizdy v plnem kotli,upadeny sroub drzaku motoru,dvakrat upadena hadicka...jinak jsou oba s Chipem v pohode..zadny pad...casy ::: Kuba 2:00 a Chip 1:57...ehmmmm sry...vlastne naopak
pocasi az na dnestni rano good...trenink na sezonu zacina tedy po prvnim dni dobre
za ckc kawasaki czech Marty mamka

pocasi az na dnestni rano good...trenink na sezonu zacina tedy po prvnim dni dobre
za ckc kawasaki czech Marty mamka
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
trenink ve fotografii
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- Cowboycolo
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
...priste Ti delam doprovod :-)
...kdybych to byl tusil, valil bych do Mostu s Tebou na kukacku
ZX9R (01) - historie
CKC numero 779
CKC numero 779
Ahoj lidi, tak jsem dojel v pořádku domu. Ty výsledky se nakonec výrazně upravili. Přiznám se, že mě taky ty výskedky po první jízdě, která byla spíš rozjezdová pořádně nadzvyhli a protože jsem nechtěl aby mě nějaká holka porazila nakonec jsem dal Most za 1:55
A vzhledem ke Kubových tech. potížím jsem ho porazil o 2 sekundy neboť jeho nej čas byl 1:57 min., ale je pravdou, že druhý den odjel pouhá 4 kola a jeho čas byl z předešlého dne.Ale i tak jsem velice spokojený a ikdyž jsem se potýkal s nastavením podvozku (s kterým mi nakonec pomohl Honza Halbich , čímž mu tímto děkuji) a vadnoucí přední brzdou bylo vše skoro dokonalé. Doufám, že se mi v závodech povede obdobně.
Rychlá rota už nejezdí na Kawasaki ZX636R, ale nyní zkouší Honda CBF 1000