Tak i ja prispeju svou chvalou: Super kempik, takovej pohodovej, zadnej problem, vse jak ma/melo byt. Cesty/vyjizdka v nedeli bomba, kdo ty silnice nezna o hodne prichazi, mala kanka - byla trosku zima, ale zmakli jsme to a dokonce jsme u obeda videli i konec moto GP s paradnim poslednim kolem, kdo videl, vi svoje...

No a okruh co na to rict.... V 6 vstavat, v 7 vyjezd z kempu, (fakt se mi nechtelo, ale tesil jsem se) trosku poprchalo, ale verili jsme a vyplatilo se. 9.30 prvni jizda - pro me mazec jako prase, ale cim vic kol tim to snad bylo lepsi. Druha jizda od 11,30 - par chybek, ale snaha se pocita....

(jinak samozrejme palba jako prase aspon pro me, ale vzdy na bezpecnost...) Treti jizda 14.30 - podle me nejlepsi, fakt uz mi i par zatacek docela vyslo a proste parada

Jinak Zubr - klobouk dolu, jezdis jako "magor", ale v dobrym samozrejme, fakt dobry... Meda - fakt jsem nechapal, v zatackach je ten kluk fakt rychlej...

No a ja, krasne jsem "oloupal" zadni gumu, trosku i predni

a to jsem si myslel, ze tohle nikdy nedokazu (i kdyz jak rekl Zubr, je to moc, chtelo by to lip nastavit podvozek....

)
Decka, byl to super srazik a prisaham, ze pokud se domluvime pristi rok tak prijedu za kazdou cenu, splnilo to moje ocekavani a hlavne prezil jsem to a muzu tohle napsat, takze diky a see you zase pristi rok Moste...