G.
29.9. další svatba NRG.....bylo to super, tak jedééééém
taky přidávám svou gratulaci !! moc vám to slušelo !
a co bylo v nepořádku se starostou?
jo, a já měl stejné reakce svatebčanů. dnes po cca 3 týdnech si z té svatby pamatují jen ten moto doprovod. a když někomu ukazuju fotky, tak je tak přehlíží (normálka, klasika,...) než dojde na fotky, kde jsou motorky. to mu vyrazí dech
a co bylo v nepořádku se starostou?
jo, a já měl stejné reakce svatebčanů. dnes po cca 3 týdnech si z té svatby pamatují jen ten moto doprovod. a když někomu ukazuju fotky, tak je tak přehlíží (normálka, klasika,...) než dojde na fotky, kde jsou motorky. to mu vyrazí dech
Chceš bejt všude a nejseš nikde.
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
- NRG
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsme se teď vrátili z naší první svatební cesty z Jizerek (ještě máme dovolenou příští týden, tak asi taky ještě někam pojedem) a koukám kolik toho tady přibylo...
Tak všem děkujeme za přání a:
Georg: NRGová nezní špatně, ale Dita asi souhlasit nebude
Rudormi: no starosta na CKC zavolal měšťáky kvůli hluku, aby nerušili naši svatbu
... ale pak se to vysvětlilo, nevěděl, že patří k nám.
Kodak: no snad doufám nebude zatím nic
Kuba: Kawasaki Žampachová zní taky dobře, ale to už by manželku asi šlehlo
Georg: NRGová nezní špatně, ale Dita asi souhlasit nebude
Rudormi: no starosta na CKC zavolal měšťáky kvůli hluku, aby nerušili naši svatbu
Kodak: no snad doufám nebude zatím nic
Kuba: Kawasaki Žampachová zní taky dobře, ale to už by manželku asi šlehlo
Karosa ZZ-R 1100
:::: CKC#016 ::::
- NRG
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Tak už jsem zpátky, bylo to vcelku suprový odreagování. Poprvý v životě jsem jel na velbloudu a vyzkoušel si vodní skůtr (bohužel byla v nabídce jen Yamaha
) - docela mazec, skoro tak dobrý, jak motorka
Jinak velký mašiny jsem tam viděl jen 3, shodou okolností jedna z nich byla Ninja šestka nebo devítka (přesně jsem to nestih zaznamenat), pak policajta na Yamaze XT 600 na pláži a novýho Fazera jako cenu v nějaký soutěži na letišti ve free shopu 
Karosa ZZ-R 1100