Dnesni moderni mototcykl se mi prestava libit. Musim rict a pri mem veku je to trosku vtipne, ze motorky 90.let jsou proste hezci. 916, V-max, GSX-Ra, Kawy a monoho dalsich...proste bomba... a ted?

na to mam jedinou odpoved: JSES STAREJHonza-Zed píše:TNT od Beneli je uzasne. Neni uz tolik motocyklu, takhle dokonale desingove zpracovanych. Dnesni nahaci mi pripadaji jako petky. Hovnet, nove Z1000 atd. Nahate motorce musi videt motor. Proc tam rvou hnusny plasty??? Krasne nahate motorky jsou nova W800 a CB1100. Jsou hodne klasicke, ale dira mezi nima a ,,petkama" je zalostna.![]()
Dnesni moderni mototcykl se mi prestava libit. Musim rict a pri mem veku je to trosku vtipne, ze motorky 90.let jsou proste hezci. 916, V-max, GSX-Ra, Kawy a monoho dalsich...proste bomba... a ted?
ano... jsem jiz starej...KankX píše:na to mam jedinou odpoved: JSES STAREJHonza-Zed píše:TNT od Beneli je uzasne. Neni uz tolik motocyklu, takhle dokonale desingove zpracovanych. Dnesni nahaci mi pripadaji jako petky. Hovnet, nove Z1000 atd. Nahate motorce musi videt motor. Proc tam rvou hnusny plasty??? Krasne nahate motorky jsou nova W800 a CB1100. Jsou hodne klasicke, ale dira mezi nima a ,,petkama" je zalostna.![]()
Dnesni moderni mototcykl se mi prestava libit. Musim rict a pri mem veku je to trosku vtipne, ze motorky 90.let jsou proste hezci. 916, V-max, GSX-Ra, Kawy a monoho dalsich...proste bomba... a ted?![]()
![]()
![]()
P.S.: taky se mi nelibi "nahata" motorka s oplastovanym motorem
V Asku už jsou hvězdy nakloněny na 255000,-Kč. Pěkný dáreček bude mít dcera pod stromečkem, dobře ti to načasovali.MARTY píše:ne ne...ale zkusim jen tak rozhodit sitky a se pozna jaka je aktualni cena na mesici![]()
mozna to bude darda i tak...se uvidi...a kdyz budou hvezdy nakloneny koupim ji dceri![]()
milda píše:Článek na motorkářích o předvedení nových Kaw
http://www.motorkari.cz/clanky/moto-nov ... 17864.html
tak musis uznat ze je dost narocny dostat 5 motorek z brna do prahy, kdyz pomineme ze v praze jsou 3 oficialni dealeri kawyKankX píše:milda píše:Článek na motorkářích o předvedení nových Kaw
http://www.motorkari.cz/clanky/moto-nov ... 17864.html
dobrej duvod poc nebudou vystavovat![]()
![]()
... a kdyz pomineme ze ted novinky predvadeli v KladneTilda píše:tak musis uznat ze je dost narocny dostat 5 motorek z brna do prahy, kdyz pomineme ze v praze jsou 3 oficialni dealeri kawyKankX píše:
dobrej duvod poc nebudou vystavovat![]()
![]()
Kawadny jsou logisticky náročné666S999 píše:Dobré kydy: logistická náročnost Brno-Praha. Už dlouho jsem si tak nezakroutil krkem...
A kdy bude Kawaden v Brně na okruhu nevíte?![]()
hahahahaha