...hele klidek devce, jo?Jana Kawa píše:taky přijede Karelna toho se taky moc těším, jupí
Kanxe neber vážně, vždycky rýpe

...hele klidek devce, jo?Jana Kawa píše:taky přijede Karelna toho se taky moc těším, jupí
Kanxe neber vážně, vždycky rýpe
me staci uz jen tohle... to fakt nemusim, proto na motorce nejezdim.Honza-Zed píše:Nejde o cumeni v davu.KankX píše:hm, tak na Podebrady prdim... pujdu se projet radeji jinam nez postavat nekde v davu u silnice. Uzijte si to tam.
Jde o pokec s tim ze chvili postojime a nasledne vyrazime na projizdku.
4 muWme: ok
Jana Kawa píše:z Prahy jedou HD do Poděbrad, příjezd je kolem oběda, cestou se na ně nabalí další motky, další tam na ně čekají. Bývá tam i program, všude plno motorek - je co prohlížet![]()
jsem myslel ze se chce sejit nejaka parta tak se snad k tomu muzu nejak vyjadrit, nebo snad neJana Kawa píše:proč odpovídat na vyjížďku, na kterou se nechystám? Nám se tam líbí, tak proč nám to haníš? My také nekritizujeme tvůj názor.
hele jak se pozna kdo se chce sejit??? to by me fakt zajimalo... kolikrat si se prijela sejit ty kdyz to nebylo 50km od tveho domova??? ...nic uz to neresim, prijde mi to hrozne legracniJana Kawa píše:ty se sejít nechceš, tak to neřeš
Už se perou? Už se perou?KankX píše:hele jak se pozna kdo se chce sejit??? to by me fakt zajimalo... kolikrat si se prijela sejit ty kdyz to nebylo 50km od tveho domova??? ...nic uz to neresim, prijde mi to hrozne legracniJana Kawa píše:ty se sejít nechceš, tak to neřeš![]()
![]()
nepřijde mi to legrační, ale smutné, vyčítat někomu, jak jezdí daleko.KankX píše:hele jak se pozna kdo se chce sejit??? to by me fakt zajimalo... kolikrat si se prijela sejit ty kdyz to nebylo 50km od tveho domova??? ...nic uz to neresim, prijde mi to hrozne legracniJana Kawa píše:ty se sejít nechceš, tak to neřeš![]()
![]()