myslis klub tvrdaku ?kafkalibor píše:Co se divíš,každej musí mít něco extra,a pak že motorkáři sou tvrďácí.To víš,to tak akurát!Nakonec co se čílíš,dyk si ten klub založil.
Podzimní Skalka 2009
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak padre! Furt každej drsnej biker, ale k večeřičce by si dal kuřecí řízeček...kafkalibor píše:Co se divíš,každej musí mít něco extra,a pak že motorkáři sou tvrďácí.To víš,to tak akurát!Nakonec co se čílíš,dyk si ten klub založil.
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
- Rosnička 250R
- Babyrider

- Kontaktovat uživatele:
Rosnička je zvyklá, že se většinou nenají - holt většina lidí jsou prostě masožravci. Ono jí to ale neva, chleba s máslem a popř. sýrem mají snad všude .... nebo holt sušenka to jistí ....Vikki46 píše:....no Rosnička třeba vůbec nepapá zvířatka..tak by byla asi vhodná altermatíva B......to zas já ale toho daňka si dám s chutí.....na jakej pude způsob??
Rosnička 250R Ivet
my te naucime..nemej strach...dej s nama dovolenou akdyz jede Misak zmenis nazor..Rosnička 250R píše:Rosnička je zvyklá, že se většinou nenají - holt většina lidí jsou prostě masožravci. Ono jí to ale neva, chleba s máslem a popř. sýrem mají snad všude .... nebo holt sušenka to jistí ....Vikki46 píše:....no Rosnička třeba vůbec nepapá zvířatka..tak by byla asi vhodná altermatíva B......to zas já ale toho daňka si dám s chutí.....na jakej pude způsob??
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
tak Rosnicka dostane "danek ala chleba s maslem"Rosnička 250R píše:Rosnička je zvyklá, že se většinou nenají - holt většina lidí jsou prostě masožravci. Ono jí to ale neva, chleba s máslem a popř. sýrem mají snad všude .... nebo holt sušenka to jistí ....
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
...no uz se tesim na pristi rok a CKC dovolenouMARTY píše:cokoli jineho...a pocitam s nekolika chodyjak je tento rok vsude zvykem vcetne dovolene
nikde jsi admine nebyl tak mozna netusis vo co go
![]()
posli jim echo at se snazi a neni hlad
xxxCKC 475xxx
Kawaevoluce->ER-5->ZR-7S->Z750S->ZZR 1400ABS->???
Kawaevoluce->ER-5->ZR-7S->Z750S->ZZR 1400ABS->???
no jo, já jsem v posledních letech spíš jen přes to žrádloMARTY píše:my te naucime..nemej strach...dej s nama dovolenou akdyz jede Misak zmenis nazor..Rosnička 250R píše:Rosnička je zvyklá, že se většinou nenají - holt většina lidí jsou prostě masožravci. Ono jí to ale neva, chleba s máslem a popř. sýrem mají snad všude .... nebo holt sušenka to jistí ....Vikki46 píše:....no Rosnička třeba vůbec nepapá zvířatka..tak by byla asi vhodná altermatíva B......to zas já ale toho daňka si dám s chutí.....na jakej pude způsob??
![]()
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*