je tu nekdo zverolekar ?
to by vysvětlovalo, proč "svalovci" na "diskotékách" vrážejí do drobnějších "hostů"Zdrahy píše:Měl jsem i problémy s motorikou, každou chvíli jsme vzal ramenem futra protože tělo bylo zkrátka výrazně širší, než mozek předpokládal![]()

už tomu začínám rozumět

Chceš bejt všude a nejseš nikde.
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
musim se smat,
vidim ze dobre vite jak se vyvolavaj rvacky.... jinak sem se za zivot byl 3x a to dvakrat kvuli svoji holky,
a jednou sem se zastal holky kterou frajer mlatil na ulici a dostal sem po pi.i jak nikdy,ale sem za to na sebe hrdel.
HEJ skoncete s tema anabolama ,sem vam rikal zesem jeste nic nesezral ani nesezeru.
a co by mi ten kočičak nasadil misto nahubku?? medveda aby mel sanci ???

vidim ze dobre vite jak se vyvolavaj rvacky.... jinak sem se za zivot byl 3x a to dvakrat kvuli svoji holky,
a jednou sem se zastal holky kterou frajer mlatil na ulici a dostal sem po pi.i jak nikdy,ale sem za to na sebe hrdel.
HEJ skoncete s tema anabolama ,sem vam rikal zesem jeste nic nesezral ani nesezeru.
a co by mi ten kočičak nasadil misto nahubku?? medveda aby mel sanci ???

636 black mamba 05
znamefarmář píše:můj vet má veterinární pušku.....na bejka ale byly potřeby 2 střely jak hovado.Nj, měl jsemtu kdysi rodeo....bejkovi hráblo( bral, sypal jsem mu jak kráva/šroty) a zdrhnul na svobodu. Málem mne převálcoval, tehdy jsem překonal všechny rekordy na 50m...

636 black mamba 05