Souhlas! Takhle bych to nechal - je to takhle parádní.
P.S. číslo 636 bude taky nalakovaný nebo samolepka?
Honzo jak víš tak já mám stříklé barvy čtyři a je to cool !KankX píše:vzdycky se striknou jen dve barvy... to ostatni se nalepi a pripadne zalakuje bezbarvym lakem. No pises ze s tou grafikou puvodnich okruhovek byla prace, to by asi nebyl takovej problem, spis jde o to, jak casto s ni budes chtit padat, protoze patlat se s tim kazdej mesic... to by bylo fakt moc prace a hlavne zbytecnyElvis. píše:jo, o tom sem taky uvazoval, ale pak nenavazuje nadrz na ten predni plast... to by ty barvy musely byt opacne a to uz tak dobre nevypada.... pak je to takovy jednolity
EDIT:Ale ta bila to hezky ozivila.... ale to by se jen lepilo.... strikat to jeste bilou by byl vopich.... polep se rizne na plotru a je
kdyby slo jen o okruhovku nemusela by tam byt svetla a SPZElvis. píše:Tady jsem jeste vytvoril na lakovani jednodussi a na to moje padani dostacujici verzi. podsedlovka kvuli jednoduchosti atd. jen zelena s cislem, klin jen cernej a jen predek rozdelenej na cernou a zelenou s tim ze bilej prouzek klidne vystrihnu ze samolepiciho papiru ala prouzky na kola a je.... za malo penez a prace myslim dostatek muziky
EDIT:Ja vim zdrahy. Vsak ja to tak taky nebralOno je dobre obcas usmernit tady ty divocaky designersky, kdyz jde opravdu o okruhovku