Laďák vs. celý svody
Můj favorit je tento: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/KAWASAKI ... QQtcZphoto
Škoda že nejde na Zetko....
Škoda že nejde na Zetko....

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- čoud
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jsou pekne... Maji jen jednu nevyhodu, pokud neuvazuju cenu, pze u toho karbonaku je to uz silne pres 10tkc - ten vyfuk je velmi maly, a cely zadek, hlavne pokud sundas plasty s blinkrama, strasne tim motorka ztrati na krase, proto treba uvazuju o tom Creptusu, pze si muzu nechat udelat zakazkovy tvar, ale kdovi, jak to bude...
A druha vec - tyhle yoshini z USA nemaj homo vlozku...

Ninja 1000SX AKA Saxana
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019
Právě cena je velkým lákadlem. Jelikož u nás seženeš Vinceho nebo Akrapa v rozmezí 15-18.tis, tak tohle je více než lákavé. Navíc, kolik jich bude v ČR.... Jediné mínus je že nemá vložku, ale to bych překousl..., jelikož u nás je taková džungle, tak to mě netrápí....čoud píše:Jsou pekne... Maji jen jednu nevyhodu, pokud neuvazuju cenu, pze u toho karbonaku je to uz silne pres 10tkc - ten vyfuk je velmi maly, a cely zadek, hlavne pokud sundas plasty s blinkrama, strasne tim motorka ztrati na krase, proto treba uvazuju o tom Creptusu, pze si muzu nechat udelat zakazkovy tvar, ale kdovi, jak to bude...![]()
Výfuk je menší než originál, ale nic tě nenutí sundávat okolní plastíky, tak by to nemuselo být tak hrozné. Osobně raději připlatím za ověřenou značku, než si dělat u někoho výfuk na míru. Třeba to budou šikovní klucí, ale já tomuto moc nevěřím. Po jedné příhodě kamaráda s výfuky Tomax...

KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
Včera jsem objednal oval-karbon od toho creptuse,tak vám to pak nahraju na kameru a uvidíte... každopádně to prý v měsíci lednu nebude,protože mi říkal že je zavalenej objednávkama,ale začátek února to prej jistí...tak uvidíme no...
Zatím jsem slyšel jen samou chválu jak na zvuk tak na provedení,tak jsem zvědav sám...jediná nevýhoda pro ladice je,že prej to dělá z pořádnýho železa a tak je ta koncovka dost těžká,ale to zrovna mě fakt netrápí...
Zatím jsem slyšel jen samou chválu jak na zvuk tak na provedení,tak jsem zvědav sám...jediná nevýhoda pro ladice je,že prej to dělá z pořádnýho železa a tak je ta koncovka dost těžká,ale to zrovna mě fakt netrápí...
Jsem zvědavej jak to bude zvučet a hlavně na zpracování....Dreamer píše:Včera jsem objednal oval-karbon od toho creptuse,tak vám to pak nahraju na kameru a uvidíte... každopádně to prý v měsíci lednu nebude,protože mi říkal že je zavalenej objednávkama,ale začátek února to prej jistí...tak uvidíme no...
Nezapomeň že je dobrý seštelovat motor když tam dáš jiný výfuk....
Doufám že dorazíš na některý ze srazů, jsem zvědav na zpracování a dlouhodobé zkušenosti...
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
Jj,jsem taky hodně zvědav...hlavně na ten zvouček...doufám že to nebude jak nějaká sekajdaHonza-Zed píše: Jsem zvědavej jak to bude zvučet a hlavně na zpracování....
Nezapomeň že je dobrý seštelovat motor když tam dáš jiný výfuk....
Doufám že dorazíš na některý ze srazů, jsem zvědav na zpracování a dlouhodobé zkušenosti...

Jinak točit vám to budu ještě neseřízený,ale před sezonou chystám servis,takže to nechám kompletně udělat...
Co se srazů týče,určitě bych se chtěl na nějaký ten srazek podívat a poznat Vás,ale od podzimu si předěláváme s přítelkou po volnech koupenej baráček k obrazu svému a toho času asi moc nebude

- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No ten první na Zko jde, dokonce ho mají na obrázku 
A zdá se že oni by ti pořídili výfuk na cokoliv....
Každopádně bych ale koupil něco s vložkou. Teď ta džungle je a je to ok, ale za rok už to tak být nemusí. Jímá mě hrůza co když dají možnost měřit hluk třeba MP.... Ble
A je to úplně špatný na cesty ven.

Každopádně bych ale koupil něco s vložkou. Teď ta džungle je a je to ok, ale za rok už to tak být nemusí. Jímá mě hrůza co když dají možnost měřit hluk třeba MP.... Ble

Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
hlavne pak nahraj zvuk a hod to nekam na web. ten zvuk co tam maj jako ukazku mi pripada hroznej ale je to dvouval. fakt doufam za na 4valci to bude lepsi. pak uz jen vybrat jakej tvar (material je jasnej- karbon) a taky bych do nej selDreamer píše:Včera jsem objednal oval-karbon od toho creptuse,tak vám to pak nahraju na kameru a uvidíte... každopádně to prý v měsíci lednu nebude,protože mi říkal že je zavalenej objednávkama,ale začátek února to prej jistí...tak uvidíme no...

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly

#399#
Jj Tildo,100% vám to někam nahodím,až to tam dám...Jen doufám,že nebudu zklamanej a nebudu ho muset obratem prodávatTilda píše: hlavne pak nahraj zvuk a hod to nekam na web. ten zvuk co tam maj jako ukazku mi pripada hroznej ale je to dvouval. fakt doufam za na 4valci to bude lepsi. pak uz jen vybrat jakej tvar (material je jasnej- karbon) a taky bych do nej sel

Vím že v první odkazu je nabídka i na Zetko....(moc pěkné výfuky)volkswagen píše:No ten první na Zko jde, dokonce ho mají na obrázku
Bylo to myšleno že na Zetko nedostanu takhle fešnej výfuk....
Myslím že hlídání hlučnosti u motorových vozidel u nás je ještě běh na dlouhou trasu, tak vložka by mě až tak netrápila.
Stačí se kouknout kolik otevřených výfuků u nás má vložku a kolik ne....
Na jízdy do zahraničí, bych popřípadně dával zpátky origo výfuky. Mluvím za sebe který do zahraničí nejezdí až tak často...
Cokoliv dělá MP je hrůza.... Včera jsem viděl strážníka oblečeného proti předpisům jak vypisoval pokutu za špatné parkování, kdybych to bylo moje auto, tak bych citoval tvá slova o špatném oblékání....

KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele: