Yes,very good fachá,proud jak Niagára.karelkavka píše:CAU Káčo pípa fachá tak je dobře!?.
Hospoda V Práglu, pokud moľno pravidelně :-)
-
- Ghostrider
-
- Ghostrider
Takže je reservovaný stůl pro cca.5 lidí, respektivě sezení venku (když bude hezky jinak vevnitř v restauraci u STK Mynos v Ďáblicích. Mapka je tu: http://mapy.seznam.cz/?query=Mynos,%20p ... izIds=none
Heslo je Kawasaki
Ještě sem tam nebyl, ale maj tam pěknou číšnici a bylo mi to doporučeno. Vaří tam také a vypadá to tam moc pěkně
Heslo je Kawasaki

Ještě sem tam nebyl, ale maj tam pěknou číšnici a bylo mi to doporučeno. Vaří tam také a vypadá to tam moc pěkně

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
No ale nezvykej si tam mocElvis. píše:Takže je reservovaný stůl pro cca.5 lidí, respektivě sezení venku (když bude hezky jinak vevnitř v restauraci u STK Mynos v Ďáblicích. Mapka je tu: http://mapy.seznam.cz/?query=Mynos,%20p ... izIds=none
Heslo je Kawasaki

- BOB
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
To bys ziskala dik od cele skupiny. Za nejaky pajzl. Ale diky ti za typLuciaska píše:No ale nezvykej si tam mocElvis. píše:Takže je reservovaný stůl pro cca.5 lidí, respektivě sezení venku (když bude hezky jinak vevnitř v restauraci u STK Mynos v Ďáblicích. Mapka je tu: http://mapy.seznam.cz/?query=Mynos,%20p ... izIds=none
Heslo je Kawasaki
Ještě sem tam nebyl, ale maj tam pěknou číšnici a bylo mi to doporučeno. Vaří tam také a vypadá to tam moc pěkně, my tam sme taky pečený vařený... a rozhodně si nemysli, ženám budete okupovat hospody, který sme tak pracně hledali
. Měla sem ti dát tip na ten největší pajzltady
:D:D

ZX-9R 2002
CKC #41
CKC #41

ceho by ses bala? vzdyt kdo tam bude- Bob, Honza, Kaca, Elvis a ja... sakra, zacinam se batLuciaska píše:to se ještě uvidíTilda píše:Luciaska: doufam ze prijdes taky, at to nevypada ze okupujem "vase" hospodyse vás totiž strašně bojím... takže budu dělat nenapadnou vedle se svejma u stolu (pokud teda pujdeme)

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR

#399#
Beru si sebou psa ochranáře... a sednu si nejspíš na zadekTilda píše:ceho by ses bala? vzdyt kdo tam bude- Bob, Honza, Kaca, Elvis a ja... sakra, zacinam se batLuciaska píše:to se ještě uvidíTilda píše:Luciaska: doufam ze prijdes taky, at to nevypada ze okupujem "vase" hospodyse vás totiž strašně bojím... takže budu dělat nenapadnou vedle se svejma u stolu (pokud teda pujdeme)
![]()
nedelej zagorku a sedni si k nam

- BOB
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Ani se ti nedivim, jak to Tilda vypsal, tak jsem se taky leklLuciaska píše:Beru si sebou psa ochranáře... a sednu si nejspíš na zadekTilda píše:ceho by ses bala? vzdyt kdo tam bude- Bob, Honza, Kaca, Elvis a ja... sakra, zacinam se batLuciaska píše: to se ještě uvidíse vás totiž strašně bojím... takže budu dělat nenapadnou vedle se svejma u stolu (pokud teda pujdeme)
![]()
nedelej zagorku a sedni si k nam
A hoooodně daleko od tý vaší sebranky ....

ZX-9R 2002
CKC #41
CKC #41

Volové
To je trošku OT, takže Luciaška ať si je se svejma kumpánama. Stejně máme reservačku jen pro 5 lidí.
Hele Tildo, já nevim kudy to bereš. Jestli jezdíš z jedný části Prahy do druhý přes tu obydlenou zatáčku, tak se nedivim, že ti to tak trvá

Hele Tildo, já nevim kudy to bereš. Jestli jezdíš z jedný části Prahy do druhý přes tu obydlenou zatáčku, tak se nedivim, že ti to tak trvá

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
Dobre, priste jdem do Rychty- Strahov, blok 8. A jsem moooc zvedavej jak dlouho ti bude trvat cestaElvis. píše:Hele Tildo, já nevim kudy to bereš. Jestli jezdíš z jedný části Prahy do druhý přes tu obydlenou zatáčku, tak se nedivim, že ti to tak trvá

ZRX1200R
ZRX1000RR
#399#
ZRX1000RR

#399#
-
- Ghostrider
-
- Ghostrider