ta mi asi taky bude chybetPepa píše:To spit40: Pomoc, já jsem lepil nálepku Tesák 09 Tajný závod, a protože jsem tam měl vzduch, snažil jsem se to napravit a úplně jsem to zk...vilNemáš navíc? Že bys mě ju vzal až se někde uvidíme

ta mi asi taky bude chybetPepa píše:To spit40: Pomoc, já jsem lepil nálepku Tesák 09 Tajný závod, a protože jsem tam měl vzduch, snažil jsem se to napravit a úplně jsem to zk...vilNemáš navíc? Že bys mě ju vzal až se někde uvidíme
Cos tam dole po cestě řešil? Nebo ste to nebyli vy?*Pat* píše:aHOJ TAK JÁ UŽ SU DOMA - HEČ !! srazík super , velké díky organizátorům !! i když počásko nepřálo - stejně se to povedlo.
ps: díky "Motors + Kačka" za asistenční doprovod !!
Ani , nemluv !! blbá hlava -půl života neštěstí ! nahoře při výjezdu od chatek na hlavní , mi to chciplo a jelikoš jsem měl včera málo masa , tak jsem ji neudržel , motka udělala hají a urazil jsem si pravou stupačku se zadní brzdičkou. Dole to byla jen vizuel kontrol a přepnutí na reseru !Pepa píše:Cos tam dole po cestě řešil? Nebo ste to nebyli vy?*Pat* píše:aHOJ TAK JÁ UŽ SU DOMA - HEČ !! srazík super , velké díky organizátorům !! i když počásko nepřálo - stejně se to povedlo.
ps: díky "Motors + Kačka" za asistenční doprovod !!
To Pepa :neboj,nálepky mám ,hodím pod sedlo, tak jak se někde uvidíme stačí říct...Pepa píše:To spit40: Pomoc, já jsem lepil nálepku Tesák 09 Tajný závod, a protože jsem tam měl vzduch, snažil jsem se to napravit a úplně jsem to zk...vilNemáš navíc? Že bys mě ju vzal až se někde uvidíme
Lech píše:No já měl tušení po cestě že jsem ten klíček nevrátil.No a tušení se na benzince potvrdilo.Tak snad si ho už naše hodná Helča vyzvedla u Maverika.
![]()
Ještě jednou se moc omlouvám za tuto nepříjemnost![]()