jako misto snehovych retezu?KankX píše:to je specialitka Dunlopu... idealni na zasnezene silnice

jo je stejnyTilda píše:tak jeste dalsi blbej dotazma rex 1100 i 1200 stejny sedlo? na partsdepot maj stejny objednaci kody taky by mely byt stejny, ale pro jistotu se jeste zeptam
sedlo od Kinga je sice fakt pekny, ale na delsi vyjizdky (jako treba francie
) je trochu tvrdy a nepohodlny a neda se na nem tolik posunovat, tak bych dokoupil druhy origo sedlo
Právě,že origo sedlo je měkké a moc se prosedí....Tj.vibrace se příliš přenášejí kamsi....kam by neměly....Tilda píše:tak jeste dalsi blbej dotazma rex 1100 i 1200 stejny sedlo? na partsdepot maj stejny objednaci kody taky by mely byt stejny, ale pro jistotu se jeste zeptam
) je trochu tvrdy a nepohodlny a neda se na nem tolik posunovat, tak bych dokoupil druhy origo sedlo
Kdyby si do francie sedlo nesehnal, rekni a pujcim ti svoje. Me stacilo tricet kilometru...Tilda píše:tak jeste dalsi blbej dotazma rex 1100 i 1200 stejny sedlo? na partsdepot maj stejny objednaci kody taky by mely byt stejny, ale pro jistotu se jeste zeptam
Myslíš,že jsem moc vyžranej....hmmm....máš pravdu...KankX píše:...a co jsi mel Mildo k obedu?milda píše: Právě,že origo sedlo je měkké a moc se prosedí.......rekl bych ze zcela urcite nesplnujes parametry stredne "urostleho" japoncika
![]()
![]()
![]()
jo marketing maji dobrej... taky za ty prachymilda píše: Tady mají Corbiňáci ilustrovanej příklad k čemu dochází...
http://www.corbin.com/infopages/comfortcell.html
co člověk, to originál prdel. Na zr7 jsem trpěl, moje prdel poznávala středověk, na zrx mám hnědý oko jako v bavlnce. Asi mám konfekční velikost řitěZRX 1984 píše:Tildo, neboj dalších 500 km bude sedlo od Kingo to nejlepší co můžeš mít pod prdelí. Já na tom seděl z tý Itošky asi 700 nebo kolik jsme to jeli a úplně na pohodu. Dokonce jsme se cítil že bych ještě 100 až 200 v pohodě najel, jenže byla půlnoc a j á zastavil u kámošů v hospě, takže jsem už pak jel jen domů, ale sedlo od Kinga a pohoda pohoda pohoda, Origoš jsme po 200 měl jak píše Zdrahy ale taky to šlo...Nevyhazuj love za chujoviny a radši trénuj zadek, on si zvykne neboj a ještě budeš rád za to co máš...