fesak, vypada fakt origoTeamgreen píše:Takže tenhle REX by asi mohl být v pohodě?
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
ZRX III.
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
...nerezove vzdycky ne... ZRX1100 nema nerezove svodyKankX píše:ja uz nevim jak vam to tady mam napsat...nerez svody se davaly na ZRX1200 vzdycky, jen do roku 2003 mely cernou povrchovou upravu a od 2004 byly bez povrchove upravy...
Takze spravne otazka zni od ktereho roku jsou na ZRX1200 svody bez cerne povrchove upravy? odpoved: od 2004
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Mě dech nevyrazí, je mi jasné, kdo tuní potichu...KankX píše:to nemusis zkouset... to je vyzkouseno a dokonce mame v klubu jednoho "nevericiho"milda píše:Prosím,prosím,pane učiteli,já to vím,že jste to říkal!!!KankX píše:ja uz nevim jak vam to tady mam napsat...nerez svody se davaly na ZRX1200 vzdycky, jen do roku 2003 mely cernou povrchovou upravu a od 2004 byly bez povrchove upravy...
Takze spravne otazka zni od ktereho roku jsou na ZRX1200 svody bez cerne povrchove upravy? odpoved: od 2004![]()
![]()
Taky se chystám,až budu mít čas,se podívat jestli to je pravda a pod tu barvu se podívat...
Kdybych je pěkně vyleštil,tak by se nemusely vypalovat,protože jsou na rozdíl od otevřenejch s dvojitou stěnou...Ale to je jen taková myšlenka,od které je k činům na míle daleko..., co je ma uz asi 14 dni vylestene, mozna si to nechava jako prekvapko na jaro aby vam vyrazil dech
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Nevěřící
Taky jsem moc nevěřil ale nakonec dal na Kankovu radu a přes pár ověřovacích úkonů ( zda se o nerez skutečně jedná ) se pustil do práce. (zrovna dopiju kávu a odcházím do dílny pokračovat )
Tak abych na jaře vám tou krásou nevypálil oči tak načtrnu postup prací:
Léto 2008:

a dnes:

Měl ten KankX pravdu !
Tak abych na jaře vám tou krásou nevypálil oči tak načtrnu postup prací:
Léto 2008:

a dnes:

Měl ten KankX pravdu !
Samčus ZRX
""CKC_481""
""CKC_481""
-
Honzis ZRX1100
- Babyrider

- Kontaktovat uživatele:
Doufam, ze se rexari neurazite, ze jsem si dovolil zkopirovat fotky vami pracne vyhledane a stvoril sem sem galerii rexu taknak pohromade. Jsem teprv na zacatku, budu ji postuone doplnovat.
najdete ji na strankach: www.zrxrider.estranky.cz
green power zrx1100
www.zrxrider.estranky.cz
www.zrxrider.estranky.cz
- DoktorZRX
- Ghostrider

Dobrý, aspoň to máme pohromaděHonzis ZRX1100 píše:Doufam, ze se rexari neurazite, ze jsem si dovolil zkopirovat fotky vami pracne vyhledane a stvoril sem sem galerii rexu taknak pohromade. Jsem teprv na zacatku, budu ji postuone doplnovat.
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160