CKC dovolená - Itálie 2009
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Jsem rád, že mám potvrzeno úspěšný návrat všech do svých domovů! Byl to vážně moooc hezkej týden, zážitků moře, srandy kopec, pivka do kyblu...a já nevím, co ještě...prostě myslím, že se to letos fakt povedlo, moc jsme si to užili! Díky všem za společnost, bylo to SUPER! 
Fotky dodám asi během dne...vyčkejte!
P.S.: Někdo jste nechal na pokoji č. 15 klubový tričko (vel. XXL, pánské, 2. generace - celozelené). Tuším, že je Martyho...každopádně přihlaste se, komu patří. Dovezu ho buď na Slovensko nebo na Mlýnky!

P.S.: Někdo jste nechal na pokoji č. 15 klubový tričko (vel. XXL, pánské, 2. generace - celozelené). Tuším, že je Martyho...každopádně přihlaste se, komu patří. Dovezu ho buď na Slovensko nebo na Mlýnky!

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
Včera jsem už nestihl zapnout PC, a vyrážel na pivko, takže hlásím hladký přílet domů
Dovča super těším se na další shledání s fajn bandičkou, mohlo to být 14 dní, abychom stihli se víc válet a víc najezdit, ale snad příště
prosím dávejte své fotečky nebo mi prosím pošlete mejlikem na MartinSekyra@seznam.cz děkuji....

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
jsem to jaLadis píše:Jsem rád, že mám potvrzeno úspěšný návrat všech do svých domovů! Byl to vážně moooc hezkej týden, zážitků moře, srandy kopec, pivka do kyblu...a já nevím, co ještě...prostě myslím, že se to letos fakt povedlo, moc jsme si to užili! Díky všem za společnost, bylo to SUPER!

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Tak už i my jsme doma. Vzali jsme to přes Grossglockner a Orlí hnízdo, přespali na Šumavě a hurá nejkratší cestou dom. Deutsche tank neměl dost, tak jeli kochat Kvildu, právě psali, že už i oni jsou v pořádku doma.
A rovněž děkujeme za super partu, super zážitky, zkrátka suprovou dovolenou všem zeleným žabičkám
A rovněž děkujeme za super partu, super zážitky, zkrátka suprovou dovolenou všem zeleným žabičkám

Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní
život je snění a sny se občas plní
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
FOTKY
Jak říká Jarda...pořád toho máme plnou hlavu a vzpomínky jsou nekonečný...tak zúčastnění vzpomínejte u fotek s náma a vy, co jste nebyli jukněte, o co jste přišli... 
Kdo bude chtít, můžu fotky upnout i na nějaký share server, jako balík. Link pak pošlu v PM.
CKC dovolena / ITALIE 2009

Kdo bude chtít, můžu fotky upnout i na nějaký share server, jako balík. Link pak pošlu v PM.

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
Re: FOTKY
upni mi balik nekaM JINAM JAKO CELEK treba v raru ...diky...Ladis píše:Jak říká Jarda...pořád toho máme plnou hlavu a vzpomínky jsou nekonečný...tak zúčastnění vzpomínejte u fotek s náma a vy, co jste nebyli jukněte, o co jste přišli...
Kdo bude chtít, můžu fotky upnout i na nějaký share server, jako balík. Link pak pošlu v PM.![]()
![]()
CKC dovolena / ITALIE 2009
a pripominam i vsichni ostatni co fotili mi sve krasy nekam upnete at muzu udelat DVD

ZZR 1400 RR Hujda lenošná