baťohy pro baťůžky :-)))
Napsal: stř říj 21, 2009 09:10:06
Smiluj se,po tom co si to Seky přečet měl dneska na váze zase kylo navícMajdinka píše:A ještě vaříme:
Pro Daka: svíčková:
sáček zeleniny do svíčkové (celer, mrkev, petržel)
1 cibule
2 bobková listy
5 kuliček nového koření
5 celých pepřů
Tatra mléko (kdo rád, může zaměnit za šlehačku)
zpěním do zlata cibuli, orestuju do hněda zeleninu s kořením. Osolím, opepřím a opeču maso na pánvi, dám na tu zeleninu a šupnu do trouby upéct do měkka. Vyndat maso, koření, ponorákem rozmixovat zeleninu, ředit horkou vodou na hustotu, co chci, osolím, vyliju do toho 1 celou tatru v krabičce a šlus. Hotovo
A rajská z rumových perníčků- dědictví po babi
zpěním cibuli, přidám 2-3 bobkové listy, 5 nových koření, 5 celých pepřů. Rozdrobím balíček rumových perníčků, zaliju vodou, povařím, vyndám koření, ponorákem rozmixuju, přidám 2 velké protlaky (někdy ještě jeden malý), naleju skoro celou Tatru, osolím a hotovo.
Samčus se může užrat...
To je pravda, ale kilo se píše s měkkým I....kawasan píše:Smiluj se,po tom co si to Seky přečet měl dneska na váze zase kylo navícMajdinka píše:A ještě vaříme:
Pro Daka: svíčková:
sáček zeleniny do svíčkové (celer, mrkev, petržel)
1 cibule
2 bobková listy
5 kuliček nového koření
5 celých pepřů
Tatra mléko (kdo rád, může zaměnit za šlehačku)
zpěním do zlata cibuli, orestuju do hněda zeleninu s kořením. Osolím, opepřím a opeču maso na pánvi, dám na tu zeleninu a šupnu do trouby upéct do měkka. Vyndat maso, koření, ponorákem rozmixovat zeleninu, ředit horkou vodou na hustotu, co chci, osolím, vyliju do toho 1 celou tatru v krabičce a šlus. Hotovo
A rajská z rumových perníčků- dědictví po babi
zpěním cibuli, přidám 2-3 bobkové listy, 5 nových koření, 5 celých pepřů. Rozdrobím balíček rumových perníčků, zaliju vodou, povařím, vyndám koření, ponorákem rozmixuju, přidám 2 velké protlaky (někdy ještě jeden malý), naleju skoro celou Tatru, osolím a hotovo.
Samčus se může užrat...
Ale KYLA jsou těžší než KILA !!!ZRX 1984 píše:To je pravda, ale kilo se píše s měkkým I....kawasan píše:Smiluj se,po tom co si to Seky přečet měl dneska na váze zase kylo navícMajdinka píše:A ještě vaříme:
Pro Daka: svíčková:
sáček zeleniny do svíčkové (celer, mrkev, petržel)
1 cibule
2 bobková listy
5 kuliček nového koření
5 celých pepřů
Tatra mléko (kdo rád, může zaměnit za šlehačku)
zpěním do zlata cibuli, orestuju do hněda zeleninu s kořením. Osolím, opepřím a opeču maso na pánvi, dám na tu zeleninu a šupnu do trouby upéct do měkka. Vyndat maso, koření, ponorákem rozmixovat zeleninu, ředit horkou vodou na hustotu, co chci, osolím, vyliju do toho 1 celou tatru v krabičce a šlus. Hotovo
A rajská z rumových perníčků- dědictví po babi
zpěním cibuli, přidám 2-3 bobkové listy, 5 nových koření, 5 celých pepřů. Rozdrobím balíček rumových perníčků, zaliju vodou, povařím, vyndám koření, ponorákem rozmixuju, přidám 2 velké protlaky (někdy ještě jeden malý), naleju skoro celou Tatru, osolím a hotovo.
Samčus se může užrat...