Stránka 53 z 63

baťohy pro baťůžky :-)))

Napsal: stř říj 21, 2009 09:10:06
od 666S999

Napsal: stř říj 21, 2009 09:32:10
od muWme
kde se objednavaj ty batohy s batuzkama? ja mam jedno misto...

Napsal: stř říj 21, 2009 09:40:58
od KankX
to bylo dobry :lol:

Napsal: stř říj 21, 2009 10:31:30
od Dak
Že bych na zahradě vykopal bazén? :lol:

Napsal: stř říj 21, 2009 17:31:26
od Samčus
Dobrý je mít bazén ...

Napsal: stř říj 21, 2009 19:28:47
od ivanversys
Proč měly červené prádlo? :shock: .A proč sebou nepraštila rovnou o zem, blondýna jedna :?

Napsal: stř říj 21, 2009 19:36:20
od 666S999
protože bagr má lžíci! (zubatou)

Napsal: stř říj 21, 2009 19:38:31
od MajaZRX
Chozé už zase řádí :P

Cuketová pizza

Napsal: ned říj 25, 2009 09:42:08
od Majdinka
Prý na Skalce chutnala, tak kdo by si ji chtěl uhňoucat doma, posílám recept.
To KanX: sorry, příště bude "sladký" :lol:

30 dkg strouhané cukety
20 dkg strouhaného sýra
20 dkg nastrouhaného salámu
2 hrnky polohr. mouky
1/2 hrnku oleje
1 cibule
1-2 papriky
1 lžička vegety
1 prášek do pečiva
2 vejce
1-2 rajčata
2 stroužky česneku
sůl, pepř

...nahrubo vše pokrájet, postrouhat, zamíchat, 2/3 sýry dovnitř, na vymazaný vysypaný plech vylít "hmotu", pobryndat kečupem a 10 min.před koncem posypat zbytkem - 1/3 sýra.
Peče se to jako klasická placka, cca 25 min při 180C.

Zkoušeli jsme i přidat nivu, uzené, cokoliv, na co máte chuť...

Svíčková, rajská

Napsal: ned říj 25, 2009 09:51:43
od Majdinka
A ještě vaříme:
Pro Daka: svíčková:
sáček zeleniny do svíčkové (celer, mrkev, petržel)
1 cibule
2 bobková listy
5 kuliček nového koření
5 celých pepřů
Tatra mléko (kdo rád, může zaměnit za šlehačku)

zpěním do zlata cibuli, orestuju do hněda zeleninu s kořením. Osolím, opepřím a opeču maso na pánvi, dám na tu zeleninu a šupnu do trouby upéct do měkka. Vyndat maso, koření, ponorákem rozmixovat zeleninu, ředit horkou vodou na hustotu, co chci, osolím, vyliju do toho 1 celou tatru v krabičce a šlus. Hotovo


A rajská z rumových perníčků- dědictví po babi

zpěním cibuli, přidám 2-3 bobkové listy, 5 nových koření, 5 celých pepřů. Rozdrobím balíček rumových perníčků, zaliju vodou, povařím, vyndám koření, ponorákem rozmixuju, přidám 2 velké protlaky (někdy ještě jeden malý), naleju skoro celou Tatru, osolím a hotovo.

Samčus se může užrat...

Napsal: ned říj 25, 2009 13:41:32
od ZRX 1984
No konečně pořádný návody :-)

Re: Svíčková, rajská

Napsal: úte říj 27, 2009 21:15:10
od kawasan
Majdinka píše:A ještě vaříme:
Pro Daka: svíčková:
sáček zeleniny do svíčkové (celer, mrkev, petržel)
1 cibule
2 bobková listy
5 kuliček nového koření
5 celých pepřů
Tatra mléko (kdo rád, může zaměnit za šlehačku)

zpěním do zlata cibuli, orestuju do hněda zeleninu s kořením. Osolím, opepřím a opeču maso na pánvi, dám na tu zeleninu a šupnu do trouby upéct do měkka. Vyndat maso, koření, ponorákem rozmixovat zeleninu, ředit horkou vodou na hustotu, co chci, osolím, vyliju do toho 1 celou tatru v krabičce a šlus. Hotovo


A rajská z rumových perníčků- dědictví po babi

zpěním cibuli, přidám 2-3 bobkové listy, 5 nových koření, 5 celých pepřů. Rozdrobím balíček rumových perníčků, zaliju vodou, povařím, vyndám koření, ponorákem rozmixuju, přidám 2 velké protlaky (někdy ještě jeden malý), naleju skoro celou Tatru, osolím a hotovo.

Samčus se může užrat...
Smiluj se,po tom co si to Seky přečet měl dneska na váze zase kylo navíc

Napsal: úte říj 27, 2009 21:19:36
od Han Solo
no to je konečně pořádný batůžčí forum a to musel nejdřív batůžek za řidítka aby pochopil jak nám tam vyhládne.Jo já mám taky volno pro batůžka. :oops: :roll:

Re: Svíčková, rajská

Napsal: stř říj 28, 2009 08:54:38
od ZRX 1984
kawasan píše:
Majdinka píše:A ještě vaříme:
Pro Daka: svíčková:
sáček zeleniny do svíčkové (celer, mrkev, petržel)
1 cibule
2 bobková listy
5 kuliček nového koření
5 celých pepřů
Tatra mléko (kdo rád, může zaměnit za šlehačku)

zpěním do zlata cibuli, orestuju do hněda zeleninu s kořením. Osolím, opepřím a opeču maso na pánvi, dám na tu zeleninu a šupnu do trouby upéct do měkka. Vyndat maso, koření, ponorákem rozmixovat zeleninu, ředit horkou vodou na hustotu, co chci, osolím, vyliju do toho 1 celou tatru v krabičce a šlus. Hotovo


A rajská z rumových perníčků- dědictví po babi

zpěním cibuli, přidám 2-3 bobkové listy, 5 nových koření, 5 celých pepřů. Rozdrobím balíček rumových perníčků, zaliju vodou, povařím, vyndám koření, ponorákem rozmixuju, přidám 2 velké protlaky (někdy ještě jeden malý), naleju skoro celou Tatru, osolím a hotovo.

Samčus se může užrat...
Smiluj se,po tom co si to Seky přečet měl dneska na váze zase kylo navíc
To je pravda, ale kilo se píše s měkkým I....

Re: Svíčková, rajská

Napsal: stř říj 28, 2009 19:39:05
od milda
ZRX 1984 píše:
kawasan píše:
Majdinka píše:A ještě vaříme:
Pro Daka: svíčková:
sáček zeleniny do svíčkové (celer, mrkev, petržel)
1 cibule
2 bobková listy
5 kuliček nového koření
5 celých pepřů
Tatra mléko (kdo rád, může zaměnit za šlehačku)

zpěním do zlata cibuli, orestuju do hněda zeleninu s kořením. Osolím, opepřím a opeču maso na pánvi, dám na tu zeleninu a šupnu do trouby upéct do měkka. Vyndat maso, koření, ponorákem rozmixovat zeleninu, ředit horkou vodou na hustotu, co chci, osolím, vyliju do toho 1 celou tatru v krabičce a šlus. Hotovo


A rajská z rumových perníčků- dědictví po babi

zpěním cibuli, přidám 2-3 bobkové listy, 5 nových koření, 5 celých pepřů. Rozdrobím balíček rumových perníčků, zaliju vodou, povařím, vyndám koření, ponorákem rozmixuju, přidám 2 velké protlaky (někdy ještě jeden malý), naleju skoro celou Tatru, osolím a hotovo.

Samčus se může užrat...
Smiluj se,po tom co si to Seky přečet měl dneska na váze zase kylo navíc
To je pravda, ale kilo se píše s měkkým I....
Ale KYLA jsou těžší než KILA !!! :twisted: