PNEUMATIKY
Re: PNEUMATIKY
...... a neserte se mi do Rexe. Taky lítá jak raketa (mě to stačí) 

ZRX 1200 R (2002)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
Jasně že ví, dělá na IČO!KankX píše:jeste jinak... na spravne zvolene pneu ti staci dve veci (kdyz pominu rozmer)
1. hmotnostni index
2. rychlostni index
1. 73W = vaha motocyklu do 365kg
2. Y = rychlost 300km/h
Kawasaki udava ze mas mit na ZZR pneu s indexem W = 270km/h. Logicky to neodpovida rychlosti mototcyklu, takze by bylo lepsi mit index Y, ten ale zase nemam v technickem prukazu, tam mam uveden pouze W. A proc ho nemam v technickem prukaze? Protoze se takove pneu nedaji kopupit, proste neexistujou. A ty tvoje zesilene jsou porad jen 73W, takze kde je ten efekt? ....prozradim ti Vikky male tajemstvi, vis co to jsou marketingove triky?

Sry, ale to jsem si nemohl odpustit.

ZX-10R KRT Replica
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
CKC#1202
KankX píše:kdyby tomu tak bylo, tak by tam nedavalo Kawasaki z vyroby stejne pneu jako na ostatni (ZX-10, ZX-6) ...myslim ze vyrobci vi nejlepe co si muze dovolit a s cim nechal motorku homologovat. Mas pneu co mas zapsane v TP? Ja jo, tak jsem v klidu a nemusim resit pi*oviny. Spravna pneu na ZZR ma byt 190/50ZR17 73W a tim to hasne...Vikki46 píše:..ja si je nekupuju a zrejme ani nekoupim....jen jsem chtel slyset zda nad tim nekdo taky nepremyslel......no vaha to mas pravdu ze je dost podobna....ale treba REX nema tolik koniku a taky nelita jak raketa....ale jen podle logiky, kdyz spojim u ZZR kg+kW+300km/h....tak ten Halbych me proste nedava klid
....Marty: Halbych nic nerikal o rozplacnuti gumy na "placato"...mluvil ze je ta guma potreba, kdyz se lita k rychlostnim limitum ZZR-ka....ze pak na tu gumu to je velky tlak co se tyce oteroveho momentu ( jestli jsem to pochopil dobre)
Dobře KanXi dobře jsi to napsal

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
SumavaCZ píše:Jasně že ví, dělá na IČO!KankX píše:jeste jinak... na spravne zvolene pneu ti staci dve veci (kdyz pominu rozmer)
1. hmotnostni index
2. rychlostni index
2. Y = rychlost 300km/h
Kawasaki udava ze mas mit na ZZR pneu s indexem W = 270km/h. Logicky to neodpovida rychlosti mototcyklu, takze by bylo lepsi mit index Y, ten ale zase nemam v technickem prukazu, tam mam uveden pouze W. A proc ho nemam v technickem prukaze? Protoze se takove pneu nedaji kopupit, proste neexistujou. A ty tvoje zesilene jsou porad jen 73W, takze kde je ten efekt? ....prozradim ti Vikky male tajemstvi, vis co to jsou marketingove triky?![]()
![]()
![]()

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
[quote="ZRX 1984"]
Jasně že ví, dělá na IČO!
dobrá hláška
(teda, on i ten "otěrovej moment" není špatnej
)
Viki, kdybys viděl, na čem lítala moje GPZetka těžká 260 kilo rychlostí přes dvě kila... a to má prosím taktéž předepsáno od výrobce...

dobrá hláška

(teda, on i ten "otěrovej moment" není špatnej

Viki, kdybys viděl, na čem lítala moje GPZetka těžká 260 kilo rychlostí přes dvě kila... a to má prosím taktéž předepsáno od výrobce...
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
Hele přestaňte tady řešit už blbosti. Viki ty si kup normalni gumy co maj ostatní odzkoušený a ser na to. Radši pište páry a typy gum k objednání. Musime se dostat alespoň na 15 paru at to ma nejaky smysl 

ZRX 1200 R (2002)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Rád bych pomohl, ale vzhledem k tomu, že na ZZR jsou jako příjemný bonus fungl nový Roadsmarty, tak v tomto kole to určitě nebude!tequila píše:Radši pište páry a typy gum k objednání. Musime se dostat alespoň na 15 paru at to ma nejaky smysl

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
"příjemný bonus" krásně řečeno. Taky bych takový bral 

ZRX 1200 R (2002)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
ono mraky lidi zde chytnes na slevy...nejlepe zadarmo
kdyby se aspon dal nadhodit nejaky index...
5 sad ???
10 sad ???
15 sad???
ono i euro i dolar je ted hodne spatne...tak je nejasno...ja sam mam gumy tak 1000-2000 takze zase to nehrotim..ale kdyz bude cena zajimava beru hned jednu na cerven a dal

kdyby se aspon dal nadhodit nejaky index...
5 sad ???
10 sad ???
15 sad???
ono i euro i dolar je ted hodne spatne...tak je nejasno...ja sam mam gumy tak 1000-2000 takze zase to nehrotim..ale kdyz bude cena zajimava beru hned jednu na cerven a dal
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
...dik za info.... tedka jsem si uvedomil ze uz 73W jsem daval i na Z-tko...nebo-li ze to ma vetsina pneuKankX píše:jeste jinak... na spravne zvolene pneu ti staci dve veci (kdyz pominu rozmer)
1. hmotnostni index
2. rychlostni index
2. Y = rychlost 300km/h
Kawasaki udava ze mas mit na ZZR pneu s indexem W = 270km/h. Logicky to neodpovida rychlosti mototcyklu, takze by bylo lepsi mit index Y, ten ale zase nemam v technickem prukazu, tam mam uveden pouze W. A proc ho nemam v technickem prukaze? Protoze se takove pneu nedaji kopupit, proste neexistujou. A ty tvoje zesilene jsou porad jen 73W, takze kde je ten efekt? ....prozradim ti Vikky male tajemstvi, vis co to jsou marketingove triky?

xxxCKC 475xxx
Kawaevoluce->ER-5->ZR-7S->Z750S->ZZR 1400ABS->???
[/quote]
....nechapu co furt mas s tim IČem??.....ja to beru jako zlo...radsi bych byl nekde na " pichackach" a mel "svi jisty" a ve 15.05 mel cistou hlavu- delam ale jeste skolu a tak potrebuju mit volnou pracovni dobu...ano- jen plky napsat kdyz ma nekdo nejaky technicky dotaz a jen jediny Honza napsal neco k veci

....nechapu co furt mas s tim IČem??.....ja to beru jako zlo...radsi bych byl nekde na " pichackach" a mel "svi jisty" a ve 15.05 mel cistou hlavu- delam ale jeste skolu a tak potrebuju mit volnou pracovni dobu...ano- jen plky napsat kdyz ma nekdo nejaky technicky dotaz a jen jediny Honza napsal neco k veci

xxxCKC 475xxx
Vždyť jsem se hned omluvil.
Prdel musí být.

Prdel musí být.

ZX-10R KRT Replica
CKC#1202
CKC#1202
svi jisty????ti co ICO maj hrubice psat nesmeji !!!!
von taky Honza K.ma iq 164 kdyby te to zajimalo a ses jeho dobrej kamos...drz se ho a jeho rad jako kliste... 

- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ja mel taky IQ, pak jsem mel kliste a ted mam W 800 

Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye