A tu vetesarnu co tam meli, najdu v kazdym bikersu nebo na e-shopech... Ale proti gustu
MOTOSALON 2010
I přesto to vidím na Brno. Je to blíž a hlavně ... nic nechci kupovat, jedu jenom na čumendu.muWme píše:prvni zpravy a fotky z BRNA
http://www.motorkari.cz/clanky/moto-nov ... 15565.html
nevim ale ja osobne to asi vidim na Prahu tam se mimo jine bude dat neco i koupit...
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
Koukal jsem na fotky z Brna. Par velkych znacek tam neni. Vystava bude podobna jako v Praze.
Aspon ze v Brne je Kawa, kdyz uz nic jineho.
V Praze zrusili novinarskou stredu.
Vcera kdyz jsem byl na vystavisti, tak jen par zoufalcu stavelo stanky a jinak uplne mrtvo.
Pocitam ze vystava bude na vyl*z prdel.
Aspon ze v Brne je Kawa, kdyz uz nic jineho.
V Praze zrusili novinarskou stredu.
Vcera kdyz jsem byl na vystavisti, tak jen par zoufalcu stavelo stanky a jinak uplne mrtvo.
Pocitam ze vystava bude na vyl*z prdel.
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
nebud prazska lama...stejne vas tady brzy sezerem a budete radi kdyz vam tam necha otevrenej obchod aspon ČZElvis. píše:A mimo jine podle rozpisu vystavovatelu tam bude VELKY PRD![]()
A tu vetesarnu co tam meli, najdu v kazdym bikersu nebo na e-shopech... Ale proti gustu
se jeste pozna jako dopadne konecne hodnoceni
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Hohoho, za chvili budem jezdit krtkem a chodit na skopek.... az nas velka morava pohlti...MARTY píše:nebud prazska lama...stejne vas tady brzy sezerem a budete radi kdyz vam tam necha otevrenej obchod aspon ČZElvis. píše:A mimo jine podle rozpisu vystavovatelu tam bude VELKY PRD![]()
A tu vetesarnu co tam meli, najdu v kazdym bikersu nebo na e-shopech... Ale proti gustu![]()
![]()
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
LOLa budem se mit radi....Honza-Zed píše:Hohoho, za chvili budem jezdit krtkem a chodit na skopek.... az nas velka morava pohlti...MARTY píše:nebud prazska lama...stejne vas tady brzy sezerem a budete radi kdyz vam tam necha otevrenej obchod aspon ČZElvis. píše:A mimo jine podle rozpisu vystavovatelu tam bude VELKY PRD![]()
A tu vetesarnu co tam meli, najdu v kazdym bikersu nebo na e-shopech... Ale proti gustu![]()
![]()
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
To, že o Praze píšou, jako o "prodejní" výstavě neznamená, že si v Brně nebudeš moct nic koupit! Tam i tam koupíš všechno, co se motá kolem motorek, v Praze navíc i ty motorky!muWme píše:...nevim ale ja osobne to asi vidim na Prahu tam se mimo jine bude dat neco i koupit...
A chybět v Brně by měly "jen" Suzuki, Cagiva, Ducati a KTM.
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
TA DUKATKA MĚ MRZÍLadis píše:To, že o Praze píšou, jako o "prodejní" výstavě neznamená, že si v Brně nebudeš moct nic koupit! Tam i tam koupíš všechno, co se motá kolem motorek, v Praze navíc i ty motorky!muWme píše:...nevim ale ja osobne to asi vidim na Prahu tam se mimo jine bude dat neco i koupit...
A chybět v Brně by měly "jen" Suzuki, Cagiva, Ducati a KTM.![]()
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
To mě taky a fest! Loni to byl pro mě nejlepší stánek a StreetFighter absolutně nejkrásnější motorka výstavy!ZRX 1984 píše:TA DUKATKA MĚ MRZÍLadis píše:To, že o Praze píšou, jako o "prodejní" výstavě neznamená, že si v Brně nebudeš moct nic koupit! Tam i tam koupíš všechno, co se motá kolem motorek, v Praze navíc i ty motorky!muWme píše:...nevim ale ja osobne to asi vidim na Prahu tam se mimo jine bude dat neco i koupit...
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
Taky se mi líbíLadis píše:To mě taky a fest! Loni to byl pro mě nejlepší stánek a StreetFighter absolutně nejkrásnější motorka výstavy!ZRX 1984 píše:TA DUKATKA MĚ MRZÍLadis píše: To, že o Praze píšou, jako o "prodejní" výstavě neznamená, že si v Brně nebudeš moct nic koupit! Tam i tam koupíš všechno, co se motá kolem motorek, v Praze navíc i ty motorky!
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909