CEC 2010
Pracuji na změně pružení předku, mám problémy s vibracema při razantním brždění a začíná to být hodně o držku (pružiny jdou na doraz, KHI to vyrábí pro japonské dorostence o váze 55 kilo). Do příště to musím vyřešit. Tvrdší pérování od Ohlinse je na cestě.
Na Slovensku jsme se domluvili (konkrétně Kasi, Peťa - team #4 a Kuba a já -#6), že se spojíme a pojedeme jeden závod v CEC1, a to konkrétně vražednou sedmihodinovku v Mostě ve středu 7.7.
Dost se těšíme, bude to masakr, každý odjede 2x cca 52 minut v plném tempu.
Pokud někdo z Vás zatouží vidět v boxu naskládáno 5 okruhových zx6r v řadě (zastoupeny 4 poslední generace) a potom šílený boj do poslední kapky potu, tak jste vítáni, rádi Vás uvidíme.
Na Slovensku jsme se domluvili (konkrétně Kasi, Peťa - team #4 a Kuba a já -#6), že se spojíme a pojedeme jeden závod v CEC1, a to konkrétně vražednou sedmihodinovku v Mostě ve středu 7.7.
Dost se těšíme, bude to masakr, každý odjede 2x cca 52 minut v plném tempu.
Pokud někdo z Vás zatouží vidět v boxu naskládáno 5 okruhových zx6r v řadě (zastoupeny 4 poslední generace) a potom šílený boj do poslední kapky potu, tak jste vítáni, rádi Vás uvidíme.
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- Cowboycolo
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele: