VYJIZDKA 4.10 Praha a okoli
Dorazili jsme úplně stejně jako Honza-asi ve 1/4 na sedm, zastavili jsme u pumpy, začlo pokapávat a jak jsem dojel do garáže, jako když zhasnou
Krásně jsme se projeli, nazpět docela střelbička, ale jelikož jsem opatrnej, víc jak 200 jsem nejel
Doufám, že Seky koupil motorečku, dneska ve zprávách ukazovali z Liberce spálenej bazar a motoprodejnu

Krásně jsme se projeli, nazpět docela střelbička, ale jelikož jsem opatrnej, víc jak 200 jsem nejel

Doufám, že Seky koupil motorečku, dneska ve zprávách ukazovali z Liberce spálenej bazar a motoprodejnu

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
misak39 píše:Mišáku jsi borec, já bych se do toho ani nepouštěl...
![]()
aspoň jsem si vyzkoušel, že když člověk někde opravdu chce bejt, dá se pořešit ledasco
![]()
...no Misaku

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nebyla OK, je KO ale sežeň něco v sobotu v sedm večer...KankX píše:misak39 píše:Mišáku jsi borec, já bych se do toho ani nepouštěl...
![]()
aspoň jsem si vyzkoušel, že když člověk někde opravdu chce bejt, dá se pořešit ledasco
![]()
...no Misaku...tim bych se zas az tak nechlubil, ta pneu fakt nebyla moc OK
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...presel jsem na novy plne automatizovany typ fotoaparatu a tak sem muzu nahodit i par fotek
...da-li se tomu tak rikat

Naposledy upravil(a) KankX dne ned říj 04, 2009 20:42:41, celkem upraveno 1 x.
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
FOTKY
Zdarec. ja taky nejak opet dorazil.Benzin mi dosel tesne pred garazi (uz po druhe).
Jinak vse OK. Tez jsem vas rad videl a prikladam take par foto co jsem dnes posbiral.Jinak zbytek foto je na : jo a Mildo dik za doprovod.

Jinak vse OK. Tez jsem vas rad videl a prikladam take par foto co jsem dnes posbiral.Jinak zbytek foto je na : jo a Mildo dik za doprovod.

ZRX 1200 R (2002)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
No vidíš Honzo,konečně fotky od Tebe ve větším množství!!!
Ta jedna je drobet mázlá,ale dobrý!!
Tequilko,rád jsem se s Tebou projel tam i zpět a s Martinem tam!!Hlavně,že tě to na těch Makadamech nesfouklo do škarpy!!
Na benzínce jsi říkal,že to máš už kousek a tankovat nebudeš
Dotlačil jsi,joo??
Ta jedna je drobet mázlá,ale dobrý!!

Tequilko,rád jsem se s Tebou projel tam i zpět a s Martinem tam!!Hlavně,že tě to na těch Makadamech nesfouklo do škarpy!!
Na benzínce jsi říkal,že to máš už kousek a tankovat nebudeš

ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576