King je v tom nevinně, nevěděl že jezdíme přes Svitavy a Hlinsko, je tam momentálně lepší cesta. Kdyby řekl, že na nás čekáte, mohli jsme to vzít přes Hradec....Jana Kawa píše:tak proběhla jízda kolem komína, moc jsme toho nenajeli a hádejte na koho se čekalo?
Začátečnice bikerka to nebyla
Splněný sen
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- Jana Kawa
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
nene my nečekali na vás, chtěla jsem říct, že Majda jede jako drak, čekalo se na mě.
Už k Samčusům jsem jela na rezervu, u pumpy mi nešla otevřít nádrž, tak domů na výpary, z kopce na neutrál, ale dojela jsem
56 km na rezervu, celkově na nádrž 296, jsem zvědavá, kolik tam dotankuju, zbylo tam asi deci 
Už k Samčusům jsem jela na rezervu, u pumpy mi nešla otevřít nádrž, tak domů na výpary, z kopce na neutrál, ale dojela jsem

Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
*62* CKC
- Jana Kawa
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
škoda, že nemáme fotky, chlapi běhali s náředím, my jen čučely a nic, doma jsme tam stříkli
WD 40 a dobrý - uff
WD 40 a dobrý - uff
Naposledy upravil(a) Jana Kawa dne ned říj 04, 2009 20:52:42, celkem upraveno 1 x.
Jana ZX6R 05
*62* CKC
*62* CKC
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
sorry... jsem to nedocetl a odeslal prispevek, pak jsem to zahledl a tak jsem ho smazal... ted jsi zase byla moc rychla a odpovedela miJana Kawa píše:no na mě, nebyla šťáva, máš to o příspěvek výš, docela nervy

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
To Mišák: Jak psala Jana Kawa, King věděl, že nejedem na Pelhřimov, lákal, lákal, ..chorvatskej plavčík, ale dostal chudák košem
Jana přehání, zas tak dramaticky se na ní nečekalo, ono na páry se jede fakt blbě.
A já byla spokojená, nemusela jsem za ní letět jak za Samčusem cestou domů. Nevím, kdo byl vyděšenější, jestli moje 12tiletá dcera za Samčusem nebo já za nima oběma.

Jana přehání, zas tak dramaticky se na ní nečekalo, ono na páry se jede fakt blbě.

Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní
život je snění a sny se občas plní