Se mnou by se Peťa chtěla rozvádět,kdybych někam jel a nevzal jí s sebou.....Z. píše:To ustojíš. Se mnou se ta moje rozvádí poslední čtyři roky pokaždé, co někam jedu ...Han Solo píše:Su rád,že jste tady chlapi.Já dnes nic moc nepřidám,zrovna se se mnou manželka zase rozvádí kvůli motce.Tak zatím
úchyty kameryMesr píše:chlapi,je to nepříjemné,tohle už mám jednou za sebou a teď jsem to vyřešil tak,že jsem ji koupil taky jednu,aby byl klid GPZ 500 S,ona sice namá papíry,ale má motku,tak je spokojená.Samozřejmě ji musím sem tam projet já,aby NEZAREZLA,to je jasné,né?Hane,pokud to vyjde a přijedeš v neděli,tak ji klidně vem sebou,ta moje je řečná a ráda si pokecá-a navíc máme štěňata a na to ženský berou-většinou.![]()
Jardo, nemylel jsem to zleHan Solo píše:Co tobě je hej tobě na záda netáhnePepa píše:Jardo, jestli to nebude spíš kvůli tomu zrzavýmu batůžku hi, hi![]()
![]()
Jinak nic ve zlém, "u mně cigán jako černoch"
. Skřípe to občas všude a co byto bylo, kdyby to fungovalo jak v americkým filmu.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na mechatronice, jmenuje se Tomáš, asi nevíš o koho jde, dělá tam něco jako seřizovače.Ladis píše:Kdopak, znám ho?Pepa píše:...jsem se bavil s kamošem o motorkách u nás v práci a nakonec z něj vylezlo, že mu žena oznámila, že už s ním dál nebude, je prý buď na motce nebo v práci...
rpaslíciPepa píše:Jardo, nemylel jsem to zleHan Solo píše:Co tobě je hej tobě na záda netáhnePepa píše:Jardo, jestli to nebude spíš kvůli tomu zrzavýmu batůžku hi, hi![]()
![]()
Jinak nic ve zlém, "u mně cigán jako černoch"
. Skřípe to občas všude a co byto bylo, kdyby to fungovalo jak v americkým filmu.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Před třema týdnama jsem se bavil s kamošem o motorkách u nás v práci a nakonec z něj vylezlo, že mu žena oznámila, že už s ním dál nebude, je prý buď na motce nebo v práci. Má menší děcka, barák, no byl z toho špatnej, ale nevím jak to dopadlo, bo jsem se ho už raděj neptal.
Jaký trpaslíci:?: Já znám bílý myši a růžový slony. Člověče, co to mumláte?Han Solo píše:rpaslíciPepa píše:Jardo, nemylel jsem to zleHan Solo píše: Co tobě je hej tobě na záda netáhne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Před třema týdnama jsem se bavil s kamošem o motorkách u nás v práci a nakonec z něj vylezlo, že mu žena oznámila, že už s ním dál nebude, je prý buď na motce nebo v práci. Má menší děcka, barák, no byl z toho špatnej, ale nevím jak to dopadlo, bo jsem se ho už raděj neptal.
V pohodě ale dnes jsem pěkne zmokl.Nejhorší ze všeho jsou krátký výjezdy a hned po nich trpaslíci ty se navíc strašně rychle množí.![]()
![]()