pozdějc by to nešlo? mám to tam něco kolem hodiny a půl, a v sedum tady bude ještě noční mráz a kosa jako sviňa...Pepa píše:9,45 hod, abychom byli v 11,00 na Motrans pod Buchlákama, ještě pořád je tam objížďka, musíme na Vyškov a Nesovice.misak39 píše:Dobře, na Lipůvce, na čas budu číhat.
Souhlas všichni? A co Helča a Marek?
Jdu spát, tak zítra
25. dubna - MORAVA
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
Klidně, mě to nevadí, navrhni čas a ostatní nějak přizpůsobíme, třeba rychlost jízdymisak39 píše:pozdějc by to nešlo? mám to tam něco kolem hodiny a půl, a v sedum tady bude ještě noční mráz a kosa jako sviňa...Pepa píše:9,45 hod, abychom byli v 11,00 na Motrans pod Buchlákama, ještě pořád je tam objížďka, musíme na Vyškov a Nesovice.misak39 píše:Dobře, na Lipůvce, na čas budu číhat.
Souhlas všichni? A co Helča a Marek?
Jdu spát, tak zítra

ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Rozhodně se přidá Han Solo, ten bude na Moravě, psal jsem mu SMS, že to vypadá na časový posun na těch Buchlákách. Typoval jsem to na dvanáctou. Teď mě psal ma mobil, že je to tak OK.Helča píše:Tak to by se sraz na benzině pod Buchlákama posunul tak na 12.15-12.30(přibližně).
Já bych dojela nejspíš tam a teď záleží,jak na tom budou kluci kawáci z Čech![]()

ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
No to by sis to Ladisku musel přečíst trošku pozpátkuLadis píše:Přidá se vůbec někdo z Čech, když mají svoje vlákno i přednavrženou (ty jo, to je slovo...Helča píše:Já bych dojela nejspíš tam a teď záleží,jak na tom budou kluci kawáci z Čech![]()
![]()
) trasu?!

Helča ZX6R zelená
**CKC # 590**
**CKC # 590**
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Mám to přečtený celý, myslel jsem někoho dalšího z Čech, kromě Hana Solo s kámošem - s těma počítám, že se sejdeme pod buchlákama. Zajímal jsem se spíš o to, jestli se ještě někdo ze zápaďáků připojí na Lipůvce...Helča píše:No to by sis to Ladisku musel přečíst trošku pozpátkuLadis píše:Přidá se vůbec někdo z Čech, když mají svoje vlákno i přednavrženou (ty jo, to je slovo...Helča píše:Já bych dojela nejspíš tam a teď záleží,jak na tom budou kluci kawáci z Čech![]()
![]()
) trasu?!
Han Solo(Český Brod)-GTR1400 (bude tč. na Moravě na návštěvě) se svým kamarádem na novém Zedovi
... a vlastně on to tady všechno spískal,že jo?
![]()

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
...tak to promiň broukuLadis píše: Mám to přečtený celý, myslel jsem někoho dalšího z Čech, kromě Hana Solo s kámošem - s těma počítám, že se sejdeme pod buchlákama. Zajímal jsem se spíš o to, jestli se ještě někdo ze zápaďáků připojí na Lipůvce...

Helča ZX6R zelená
**CKC # 590**
**CKC # 590**