psa brát nemusíš, chlebíčků prej bude dost....fanuš píše:tak to jo...když budou chlebíčky to přijedu i s dančou a se psem
výročí svatby Georg 31.5.2009 - neděle
POTVRZENÍ ÚČASTI
ahoj všichni,
posílal jsem vám pm abyste mi potvrdili účast.
Takže čekám na vaše odpovědi - kladné samozřejmě !!
Přidá se ještě někdo další ???
Těším se, GEORG a ALICe ( která o ničem neví
)
Těším se, GEORG a ALICe ( která o ničem neví
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
HARMONOGRAM AKCE
Takže to bude probíhat takto :
1. sraz v 12:00h u KFC na výpadovce na Bratislavu ( dálnice D2 po pravé straně u Olympie )
2. 12:15h odjezd od KFC do Sokolnic - malá tůrovačka před barákem, aby ALICE vylezla z domu - nebudeme přece zvonit, že ?
3. u nás doma krátký pokec a potom odjezd do RYBÁŘSKÉ BAŠTY - cca 4km od Sokolnic - tady mám rezervaci pro 30lidí na 13:00h
V rybářské baště máte nealko zdarma ( na mě ), jídlo si každý zaplatí sám, bude pro každého stejné ( jinak by tam vařili do půlnoci ) : Pstruh cca 250-300g za 105kč a příloha - libovolná za 25-35kč
Po jídle zajedeme na projížďku do Buchláků - cca 60km ze Sokolnic a z Buchláků pak libovolně podle nálady a počasí.
Počasí bude super, o to se postarám.
Moje číslo je : 736 106 030 - kdyby něco

Je to tam super. Motorky budou zaparkované v areálu, budeme sedět na zahrádce. Pokud se nám tam bude líbit, tak tam můžeme udělat nějaký KAWASRAZ, chatky tam jsou.
Těším se na vás, bando.
GEORG
1. sraz v 12:00h u KFC na výpadovce na Bratislavu ( dálnice D2 po pravé straně u Olympie )
2. 12:15h odjezd od KFC do Sokolnic - malá tůrovačka před barákem, aby ALICE vylezla z domu - nebudeme přece zvonit, že ?
3. u nás doma krátký pokec a potom odjezd do RYBÁŘSKÉ BAŠTY - cca 4km od Sokolnic - tady mám rezervaci pro 30lidí na 13:00h
V rybářské baště máte nealko zdarma ( na mě ), jídlo si každý zaplatí sám, bude pro každého stejné ( jinak by tam vařili do půlnoci ) : Pstruh cca 250-300g za 105kč a příloha - libovolná za 25-35kč
Po jídle zajedeme na projížďku do Buchláků - cca 60km ze Sokolnic a z Buchláků pak libovolně podle nálady a počasí.
Počasí bude super, o to se postarám.
Moje číslo je : 736 106 030 - kdyby něco

Je to tam super. Motorky budou zaparkované v areálu, budeme sedět na zahrádce. Pokud se nám tam bude líbit, tak tam můžeme udělat nějaký KAWASRAZ, chatky tam jsou.
Těším se na vás, bando.
GEORG
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
Re: POTVRZENÍ ÚČASTI
nic mě nepřišlo...tak to asi zůstanu doma...GEORG píše:ahoj všichni,
Těším se, GEORG a ALICe ( která o ničem neví)
EAGLE FLY FREE ZRX 1100R
to neres---kus cesty se tam da jet svizneji a dvakrat uberes a jeste je muzes pozdravit...Maverick píše:Super. Enem to má 2 háčky
- plno policajtů v nedělu odpoledne v buchlákách (je to už pravidlem)
- kuwa já nerad rybyyyyyy![]()
![]()
, ale tak se přemůžu a třeba mi to zachutná
, ale kdyby se dala udělat vyjímka byl bych rád
i pomaleji se tam da jet...dobra cesta tam je..a posedet tam taky neni na skodu
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
nemam technickou ale snad budu mit do patku...jen bez technicke bych nejel..ale jinak klido nahoru v pohode...pokud nebudou tak dolu vic a pokud zase nebudou tak jeste malinko vic....
pokud budou tak poho...i pomaleji to stoji za to...v gruppe kawa jeste vice
pokud budou tak poho...i pomaleji to stoji za to...v gruppe kawa jeste vice
ZZR 1400 RR Hujda lenošná