dávajte na seba pozor..
- hunter
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem se to před chvíli dozvěděl od našeho společnýho kámoše Milana - a upřimně dost mi to vyrazilo dech! Elvis psal že leží na JIP a lékaři ještě neví jestli bude nutná operace (to je dobrý znamení). Držím stejně jako vy všichni taky moc palce at mu vše dobře dopadne! Ale nohu má prej v pohodě..uff. Tak jsem mu psal sms že mu všichni držte palce abych ho potěšil.
jo a jinak naprosto souhlasim s tim jak tady psal kowboj a tilda - vyserte se už ted na ježdění. sice třeba je hezky i vypadá to že jezdit se dá v poho, ale klouže to fakt dost, všera jsem to pocítil na naživo. Na(ne)štestí to byla moje 100% poslední letošní jízda - jel jsem s moto už k novému majiteli.
Jo a tak mě napadá kdybyste někdo věděli jak nejlépe opravit nebo prodat na díly elvovu motku tak si myslim, že to by mu pomohlo až se dá do pořádku do další sezony nejvíc.
jo a jinak naprosto souhlasim s tim jak tady psal kowboj a tilda - vyserte se už ted na ježdění. sice třeba je hezky i vypadá to že jezdit se dá v poho, ale klouže to fakt dost, všera jsem to pocítil na naživo. Na(ne)štestí to byla moje 100% poslední letošní jízda - jel jsem s moto už k novému majiteli.
Jo a tak mě napadá kdybyste někdo věděli jak nejlépe opravit nebo prodat na díly elvovu motku tak si myslim, že to by mu pomohlo až se dá do pořádku do další sezony nejvíc.
ZZR 600 (1993) - dříve
Z 750 S (2005) - nyní
Z 750 S (2005) - nyní
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
No to je teda neuvěřitelný a v prdeli!!
Doufám,že bude Elvis brzo v pohodě a i ostatní postižení.
Abych to drobet odlehčil: minimálně Kuba a Elvis budou muset jít na školení k Peškovi!! Ten umí padat bezpečně!!
Fakt doufám,že tohle je poslední průser,nejlíp už navždy!!
Pozdravujte ho,držíme palce!!!
Doufám,že bude Elvis brzo v pohodě a i ostatní postižení.
Abych to drobet odlehčil: minimálně Kuba a Elvis budou muset jít na školení k Peškovi!! Ten umí padat bezpečně!!
Fakt doufám,že tohle je poslední průser,nejlíp už navždy!!
Pozdravujte ho,držíme palce!!!
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Pozdrav od Elvise...
Mam vas vsechny pozdravovat, pry je s nim porad stejna prdel... Az ho prevezou do Prahy (snad v pondeli) tak bude na netu a pry vam to tu vsechno "vysvetli". Jo a jeste mi nakazal vyridit "VSEM DIKY ZA POZDRAVY. MOC SI JICH CENIM." Tak a to je doslovny preklad 

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- Roman - ZX12
- Easy slider
ku...a ! prijdu k netu a todle ! souhlas s tim poustenim draku!
pridavam se k prani at to neni nic vaznyho a jses brzo zdrav!
moto s..e pes, da se obrecet, zdravi je vazne jen jedno!
hlavne silu at se uzdravis co nejdriv!
pridavam se k prani at to neni nic vaznyho a jses brzo zdrav!
moto s..e pes, da se obrecet, zdravi je vazne jen jedno!
hlavne silu at se uzdravis co nejdriv!
Kawasaki Skuter Moravia Limited Edition
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)
No nazdar
Byl jsem dnes služebně v Ostravě (ráno tam, pět hodin práce a teď zpátky) a o Elvisovi vím z telefonátů
Celý den sleduju vývoj situace a doufám, že to s pánví nebude tak zlé jak to vypadá a že se dá rychle dohromady. Domlouváme s Víťou nějakou první pomoc aby jsme mu trochu pomohli než se zase zmátoří - až to bude mít hlavu a patu, tak vám dáme vědět. No a ty se Elvisi koukej držet a rychle se uzdravuj!!

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
-
- Ghostrider
Děte do prdele s takovejma kecama,je přece jasný,že se nás štěstí nebude držet až do smrti.Elvis i Kuba sou mladý a daj se brzo do kupy,mi ostatní si utřem slzičky a vyhoupnem se do sedel.Holt žijem ve střední Evropě kde není zrovna počo jak u těch umouněnců dole na jihu.Porád se tady mele vo tom,že u toho ježdění musíme přemejšlet.Tak až bude někdo prohánět mášu,tak si zapněte ty vaše bedny na plný kule,ať si někde nerozbijete hubu.Nehledě na to,že Elvis i Kuba sebou jebli na okruhu kde se jezdí kudla.Vo víkendu má bejt hezky tak je toho třeba využít.Takže budem dělat co?Budem kur.a jezdit.To vám řikám JÁ jednostolář Káča.Howgh.
VN 1500 nomad
Kawa=Káča
Kawa=Káča
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem byl za Elvisem, tvaril se docela v pohode, porad povidal, ale obcas me i pustil ke slovu
bylo teda videt ze ho to tam moc nebavi a hned jak dostane berle tak pry chce zdrhnout domu. akorat si stezoval ze musi lezet na zadech ale ze je zvyklej se v noci prevalovat
jo kdybyste se tam nekdo chysal tak je v motole na traumatologii, patro -2, pokoj 5
pokud mu budete chtit neco vzit tak oceni nejaky cteni o motorkach a filmy do notebooku 

jo kdybyste se tam nekdo chysal tak je v motole na traumatologii, patro -2, pokoj 5

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly

#399#