2.CKC sraz - červenec
- BULDOK ZXR
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
- BULDOK ZXR
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Hodně jsem zvažoval účast na srazu. Někdo jiný ale rozhodl za mě. Tuto noc mi nějaký šmejdi odcizili mašinu. Měl jsem ji zaparkovanou pod oknem (bydlím v prvním patře). Po čtvrté ráno mě probudil nějaký hluk. Když jsem vykoukl z okna, viděl jsem, že mají mojí mašinu naloženou v káře za autem a odjíždí. Vyběhl jsem za nimi, ale už jsem ani nestačil přečíst SPZ...byli už moc daleko.
Pokud někdy někdo uvidíte červenou Kawasaki ER-5, která má na sobě znaky velmi lehkého pádu na pravý bok, tak mi prosím zavolejte. Mé číslo je 728 276 286.
Naštěstí jsem ji měl havarijně pojištěnou. I tak to ale bude finanční ztráta (předpokládám, že mi pojišťovna nevyplatí tolik za kolik jsem ji koupil).
Pokud někdy někdo uvidíte červenou Kawasaki ER-5, která má na sobě znaky velmi lehkého pádu na pravý bok, tak mi prosím zavolejte. Mé číslo je 728 276 286.
Naštěstí jsem ji měl havarijně pojištěnou. I tak to ale bude finanční ztráta (předpokládám, že mi pojišťovna nevyplatí tolik za kolik jsem ji koupil).
Kawasaki ER-5, R. V. 1999, barva červená. Moje první mašina:)
spolecna cesta?
cau thomasi, mohli bychom jet ve dvou, co rikas? ja jsem z ostravy. jestli jsi pro, tak se ozvi. kdyz uz nebudes na netu, tak tady je na me cislo: 605 746 461.Thomas píše:Volno mám,děti na chatě takže pokud se něco nevysera tak dorázím v pátek odpoledne.
První sraz jsem nestihl takže teď už doufám že jo.
v podpisu nemas moto, tak jestli nejedes moc velkou strelu, tak bych cestu ve dvou uvital.
Chceš bejt všude a nejseš nikde.
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550