Slovinsko 2008
- DoktorZRX
- Ghostrider
Re: NOVÝ NÁPAD
Jsem proJana Kawa píše:co zkrátit Slovinsko o dva dny, bydlet jen u jezera, projezdit okolí. Jeskyně a pobřeží udělat někdy jindy, takže seženeme bydlení v jednom místě na pět dní.
V Chorvatsku je na nejjižnějším cípu Istrie městečko Premantura s kempem Stupice a tam mají - zařízené stany, karavany a
mobilhomy - každému co hrdlo ráčí
stany s el. pr. asi 3000,- na týden/os
karavany 4300,-/os
domky 17500,- pro 4 osoby- 2 ložnice
na ostrově výlety - do Puly -koloseum, Limský fjord (Vinetou), mys Kamenjak - romantika

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
Camp Stupice si matně pamatuju. Byl jsem tam kdysi. Žádný luxus, ale slušný standart a na poměry Istrie solidní ceny, celkem slušné chatky, caravany tam tehdy neměli, stanování možno poměrně u vody. Byl tam takový zajímavý poloostrov pro stany, průměr 100 m, přístup po šíji široké 3 m, takže voda kolem dokola. No a okolní městské památky, to je prostě nádhera. Jo a taky se dá zajet (teréňákem nebo na moto, rozmačkal jsem si tam o kamení prahy ne novém peugeotu, pak už jsem tam jezdil na motorovém člunu) na mys Kameniak - nejjižnější výběžek Istrie, jsou tam super útesy a v nich jeskyně přístupné jenom z moře, nádhera. A v jednom místě je nahoře na útesu (který je tak 10 m nad mořem) v zemi díra průměr tak 2m a v té díře je tma a když se neposereš a skočíš do té tmy tak po pár minutách vyplaveš na širé moře a můžeš hulákat na plačící pozůstalé co stojí u té díry. Je to tak 20 metrů od břehu, proplaveš to jeskyní, fakt super.
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- Jana Kawa
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
v Chorvatsku budeme v zařízeném kempu a ve Slovinsku musíme teprve něco najít.
U jezera Bled je ohromný kemp - v ceníku je cena 11,5 + PT 2,5 eura snad ve stanu, na plánku malují i bungalovy, ale ceny pro ně nikde nemají, mohl by tam někdo napsat.
Jinak čekáme, co odepíšou Chosému od Bohinského jezera.
U jezera Bled je ohromný kemp - v ceníku je cena 11,5 + PT 2,5 eura snad ve stanu, na plánku malují i bungalovy, ale ceny pro ně nikde nemají, mohl by tam někdo napsat.
Jinak čekáme, co odepíšou Chosému od Bohinského jezera.
Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC