aha, pozadi jsem samozrejme neznal...DoktorZRX píše:Měl takovou hloupou poznámku ohledně mojí svatby a fotky nějaké nahé cizí ženský. Párkrát jsme si vyměnili názory a pokračovalo to po pm. Čekal jsem, že se aspoň omluví, ale ty urážky pokračovaly.Sice se tu půl roku neukázal, ale ať si nemyslí, že jsem zapoměl.
Ninja 250
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
život je vývoj
třeba z toho vyroste...
a ohledně 250, na okruhách i v crossech si taky borci v 15 nesednou na největší vály a nejsou hned mistři světa...píkou to začlo a od píky se musí začínat!
a ohledně 250, na okruhách i v crossech si taky borci v 15 nesednou na největší vály a nejsou hned mistři světa...píkou to začlo a od píky se musí začínat!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
nepracuj!
aby ses místo k pionýru nedopracoval ke KSČKankX píše:...koukam, ze jsem to tedy vzal za spatny konec![]()
ale ja se k tomu pionyru taky jednou dopracuju
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Máš recht, na blbý a nepřístojný kecy jsem taky choulostivej.... Dokonce bych si troufnul říct, že za ně dávám do držky, a to neprodleně... Tudíž Tě zcela chápu.DoktorZRX píše:Měl takovou hloupou poznámku ohledně mojí svatby a fotky nějaké nahé cizí ženský. Párkrát jsme si vyměnili názory a pokračovalo to po pm. Čekal jsem, že se aspoň omluví, ale ty urážky pokračovaly.Sice se tu půl roku neukázal, ale ať si nemyslí, že jsem zapoměl.
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
no sice nevim jak sem doktora urazil porad mi to lezi v hlave ale to je jedno. Pokud na tom trvas tak se predevsema omlouvam ale opravdu sem nemyslel nic spatneho na tebe nebo tvou zenu sorry.
mmch ja jedu s vekem a podle toho jak se to hodi. Je fakt ze mam aprilku otevrenou ale tak je zbytecne takovy stroj strapit. jinak 250 je pro me jako delana pro prestup, naco 650. Uz i z financniho hlediska, kcemu mi bude silny stroj a stejne uzavreny do vykonu male ninji? a urcite o mnoho levnejsi?
mmch ja jedu s vekem a podle toho jak se to hodi. Je fakt ze mam aprilku otevrenou ale tak je zbytecne takovy stroj strapit. jinak 250 je pro me jako delana pro prestup, naco 650. Uz i z financniho hlediska, kcemu mi bude silny stroj a stejne uzavreny do vykonu male ninji? a urcite o mnoho levnejsi?
re
prijed na sraz ,tam to vysvetlis...pres pm to snese vse...do oci mu to musis vysvetlit...pak ti mozna odpusti....stary pes dotor..zaslouzily clen...a krom zeny ma i hezkou masinutomas_cze píše:Já se smál jenom tomu cos mi potom napsal nic vic a navíc sem poslal smajlíkyDoktorZRX píše:Máš nějak krátkou paměť. To cos tam napsal k tý fotce se dotklo Dáši. Mě nasral ten výsměch po pm. Ale nehodlám si tím už kazit den. Omlouvá tě jen tvůj věk.![]()
![]()
mas co zehlit
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
jinak už je video na novou ninju a 10tku nevim jestli jste viděli ale je to tady
http://www.kawasaki.co.uk/250r/default.asp?Sub=654044A# 250R
http://www.kawasaki.co.uk/zx-10r/defaul ... ub=654044A 10R
Vypadají obě hodně pěkně. Těším se na kawasaki den
Mmch nebyl sem tu proto, že sem neměl čas navíc sem jezdil (najeto od 1.4.07 12800 cca)