F. n O., NJ, Ova a okolí ... vyjížďka jen tak pro radost.
Já tam třeba byl v so i ne ... ale v tu neděli jsme těsně po 17 hodině jeli do toho dětského domova ...markan píše:Dojel jsem tam náhodou,když jsem se vracel z Itálie, bylo kolem 18.00 hod., dal jsem si kofču a valil dom bo jsem byl už dost unavený..Vosa píše:U Hanky vBílovci je zítra 4.8. srazík fichtlíků, ale je to i pro velké motky, začátek je v 10 h, jinak v ne 5.8. je opět sraz v 17. na baru u Hanky a jede se na Lipnou za dětma na dětský tábor, tam se děti povozí a jede se domů, tak se můžete zůčastnit, kdo jste z okolí..bzz Vosaale žádnou kawu jsem tam neviděl....
![]()
tak se tu aspoň pochlubím několika fotečkama![]()
![]()
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
neděle 2.září
Zdrazec všem od Ostravy a okolí! Což takhle si dát v neděli (pokud bude pěkně) scuka v motobaru u Hanky a pak jenom tak někam vyjet. Ve 14:00
PS. Potřebuju ujet 200 kiláků a't můžu na garančku
PS. Potřebuju ujet 200 kiláků a't můžu na garančku

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
já na 99% nemůžu. myslím, že v neděli v 17 je vyjížďka za miloše. odjezd z motobaru (www.motobaruhanky.com)
Chceš bejt všude a nejseš nikde.
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
Zephyr 550
To zas nemůžu já, jinak o jízdě za Milolše vímrudormi píše:já na 99% nemůžu. myslím, že v neděli v 17 je vyjížďka za miloše. odjezd z motobaru (www.motobaruhanky.com)
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
ahojík v sobotu 8. 9 jedeme s er-pětkama (a i jinýma motorkama, které se přidají:-) ) na výlet do osvětimi!!! Vyjíždí se dopoledne hodina se ještě upřesní (přijedou někteří ke mě na chatu do Hošťálkovic už v pátek a po příjezdu sobotních opozdilců:-) se vyjede), ale to budu vědět předem v kolik hodin. Kdyby chtěl kdokoliv jet taky:-) Vstupné je 26 ZL s průvodcem a bez průvodce je to zdarma.
moto Kawasaki Er-5
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
tam bych se jel podivat, budu to vsak muset nechat na pristi rok. Ted jsem nejakej nachcipanej, musim se vylecit, protoze jdu za 14 dni na operaci
nemuzu to podcenit a tak si radsi netroufnu... Doufam ze to vylezim, abych mohl aspon na Mlynky 

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
lucko, jeli jste nebo jste to kvůli počasí odsunuli na neurčito??Lucka 500 píše:ahojík v sobotu 8. 9 jedeme s er-pětkama (a i jinýma motorkama, které se přidají:-) ) na výlet do osvětimi!!! Vyjíždí se dopoledne hodina se ještě upřesní (přijedou někteří ke mě na chatu do Hošťálkovic už v pátek a po příjezdu sobotních opozdilců:-) se vyjede), ale to budu vědět předem v kolik hodin. Kdyby chtěl kdokoliv jet taky:-) Vstupné je 26 ZL s průvodcem a bez průvodce je to zdarma.
Chceš bejt všude a nejseš nikde.
Zephyr 550
Zephyr 550
kdyby se odsunulo na jindy např. na 22. záři a bylo by hezky přidám se.rudormi píše:lucko, jeli jste nebo jste to kvůli počasí odsunuli na neurčito??Lucka 500 píše:ahojík v sobotu 8. 9 jedeme s er-pětkama (a i jinýma motorkama, které se přidají:-) ) na výlet do osvětimi!!! Vyjíždí se dopoledne hodina se ještě upřesní (přijedou někteří ke mě na chatu do Hošťálkovic už v pátek a po příjezdu sobotních opozdilců:-) se vyjede), ale to budu vědět předem v kolik hodin. Kdyby chtěl kdokoliv jet taky:-) Vstupné je 26 ZL s průvodcem a bez průvodce je to zdarma.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
tak jsme to nakonec kvůli povodním a počasí zrušili. Neustále jsem čekala jestli budeme muset vyklidit motorky z garáže, ale nakonec se Odra naštěstí nevylela
No a máme už nový termín!! 5 až 7 října!!! lidičci přijedou ke mě v pátek a v sobotu se pojede do osvětimi!! Tak doufám, že už máte všichni na tu sobotu volno
, že?? tak papa a těším se, že pojedete taky!

moto Kawasaki Er-5