neppromokava kombineza
- Motors
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Snad mě neukamenujete, ale když jsem řešil před dovolenou na moto nepromok a nebylo moc času ani peněz. Tak jsem koupil za 500,-Kč dva pracovní nepromoky. Taky jsme je hned po cestě vyzkoušeli. Stahování kolem botů je samozdřejmost a kolem rukavic taky. Je to dvoudíné a vypadá to jak šusťák,ale pogumovanej, lepené švy. Funkci to odvedlo dobrou. Hlavně za ty peníze a rychlost sehnání. Trošku déle jsme se do toho s mladou na benzince soukali ale jinak Fajn. Jediná nevýhoda že to nemá reflexní proužky.
KLE 500 -06 - prodaná
ZZR 600 -99 - šedá Míša - prodaná
>> CKC#606 <<
>> CKC#606 <<
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Když tento topic pročteš zpětně, zjistíš, že nejsi zdaleka sám, kdo nepromok na motorku řešil v obchodě s pracovním oblečením...každému, co jeho jest!Motors píše:Snad mě neukamenujete, ale když jsem řešil před dovolenou na moto nepromok a nebylo moc času ani peněz. Tak jsem koupil za 500,-Kč dva pracovní nepromoky. Taky jsme je hned po cestě vyzkoušeli. Stahování kolem botů je samozdřejmost a kolem rukavic taky. Je to dvoudíné a vypadá to jak šusťák,ale pogumovanej, lepené švy. Funkci to odvedlo dobrou. Hlavně za ty peníze a rychlost sehnání. Trošku déle jsme se do toho s mladou na benzince soukali ale jinak Fajn. Jediná nevýhoda že to nemá reflexní proužky.

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
- Motors
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Tak než jsem to sem psal, tak sem to samozdřejmě pročetl. Jen sem napsal svůj názor a postoj. Jsem v celku spokojenejLadis píše:Když tento topic pročteš zpětně, zjistíš, že nejsi zdaleka sám, kdo nepromok na motorku řešil v obchodě s pracovním oblečením...každému, co jeho jest!Motors píše:Snad mě neukamenujete, ale když jsem řešil před dovolenou na moto nepromok a nebylo moc času ani peněz. Tak jsem koupil za 500,-Kč dva pracovní nepromoky. Taky jsme je hned po cestě vyzkoušeli. Stahování kolem botů je samozdřejmost a kolem rukavic taky. Je to dvoudíné a vypadá to jak šusťák,ale pogumovanej, lepené švy. Funkci to odvedlo dobrou. Hlavně za ty peníze a rychlost sehnání. Trošku déle jsme se do toho s mladou na benzince soukali ale jinak Fajn. Jediná nevýhoda že to nemá reflexní proužky.

KLE 500 -06 - prodaná
>> CKC#606 <<
>> CKC#606 <<
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Možná se pletu, jenom mi tak připadala. Klasický nepromok není gumová pláštěnka, ale takové to šustivé pogumované plátno s podšívkou. Ono se to bez podšívky blbě navléká....Ladis píše:No to doufám nevolkswagen píše:Ale ta je tak na jedno, dvě použití, to je jenom gumová pláštěnka ne?![]()
Nevidím na ní důvod, proč by se dala použít jen 1-2x. Ano, je to gumová pláštěnka, ale proč "jenom", co jinýho je nepromok?
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
No, podšívku nemá a neleze se do ní zrovna jako do pyžama, ale jinak pohoda...volkswagen píše:Možná se pletu, jenom mi tak připadala. Klasický nepromok není gumová pláštěnka, ale takové to šustivé pogumované plátno s podšívkou. Ono se to bez podšívky blbě navléká....Ladis píše:No to doufám nevolkswagen píše:Ale ta je tak na jedno, dvě použití, to je jenom gumová pláštěnka ne?![]()
Nevidím na ní důvod, proč by se dala použít jen 1-2x. Ano, je to gumová pláštěnka, ale proč "jenom", co jinýho je nepromok?

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele: