Já jsem jen jela zkontrolovat,jestli je cesta v pořádkuspit 40 píše: Ano,v neděli jsme projížděli úsek Tesák,Kašava,Fryšták ,Holešov,Bystřice rychlostí kolony tj. 80km/h a blesk Helča na čísle usínala za jízdy![]()
až jí na jedné dloooouhé rovince ruply nervy a v momentě byla v trapu ale jen do další křižovatky odkud zase poctivě plnila úlohu dvojky...
![]()
Tesák 2009 "Po Valašsku II" (19.-21.6)
Helča ZX6R zelená
**CKC # 590**
**CKC # 590**
No taky koho by to bavilo lážo plážoHelča píše:Já jsem jen jela zkontrolovat,jestli je cesta v pořádkuspit 40 píše: Ano,v neděli jsme projížděli úsek Tesák,Kašava,Fryšták ,Holešov,Bystřice rychlostí kolony tj. 80km/h a blesk Helča na čísle usínala za jízdy![]()
až jí na jedné dloooouhé rovince ruply nervy a v momentě byla v trapu ale jen do další křižovatky odkud zase poctivě plnila úlohu dvojky...
![]()
![]()
Maverick píše:No taky koho by to bavilo lážo plážoHelča píše:Já jsem jen jela zkontrolovat,jestli je cesta v pořádkuspit 40 píše: Ano,v neděli jsme projížděli úsek Tesák,Kašava,Fryšták ,Holešov,Bystřice rychlostí kolony tj. 80km/h a blesk Helča na čísle usínala za jízdy![]()
![]()
![]()
To je potřeba pořádná akce taky někdy
Helča ZX6R zelená
**CKC # 590**
**CKC # 590**
....to je pravdaMaverick píše:MartyMARTY píše: cerenka je sikovna....proc ne ?? bude li mit zajem...aspon bych mel jistotu ze to zase neuzavru plnym kosikem hub...![]()
![]()
pokud ano musi chtit sama...ne ze ji budes nutit.!!!!
kryt se sunda,ulomi,zahodi![]()
![]()
nebo tak nejak
![]()
![]()
![]()
Tys to slůbil někeme inému myslím neee
Vzpomeň na písničku Neopouštěj staré kamarády pro nové (cérečku)
Helča ZX6R zelená
**CKC # 590**
**CKC # 590**
No počkééj tak aj tobě to slůbil jo? Tož to už sů 3 baťůžky. Takže Marty žádný chlastání a abys to vešcko stihl povozit , tak budeš slůžit aj nočníHelča píše:....to je pravdaMaverick píše:MartyMARTY píše: cerenka je sikovna....proc ne ?? bude li mit zajem...aspon bych mel jistotu ze to zase neuzavru plnym kosikem hub...![]()
![]()
![]()
nebo tak nejak
![]()
![]()
![]()
....no nic ,ono to bylo sice o výjezdu na Hostýn...,ale všechno si píšu Márty
...nj...13 už mi není
![]()
ses pro mne nenahraditelna a pamatuj si ze uz to tak naveky zustane.Helča píše:....to je pravdaMaverick píše:MartyMARTY píše: cerenka je sikovna....proc ne ?? bude li mit zajem...aspon bych mel jistotu ze to zase neuzavru plnym kosikem hub...![]()
![]()
![]()
nebo tak nejak
![]()
![]()
![]()
...nj...13 už mi není
![]()
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
ne ne nejsem z nikym domluveny na tutti frutti...a stejne nebudu vybran,...jsem stary a nehezky jak mi napsal Z.Maverick píše:MartyMARTY píše:cerenka je sikovna....proc ne ?? bude li mit zajem...aspon bych mel jistotu ze to zase neuzavru plnym kosikem hub...spit 40 píše:A když jsme u těch baťůžků možná bych potřeboval taky jezdce pro mladší dcerku,tak mě napadá.....že by Marty??Ale ten vozí na sedadle spolujezdce dekl tak asi někdo jiný,zkušený,co jezdí pomalu....![]()
![]()
![]()
![]()
nebo tak nejak
![]()
![]()
![]()
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
počkej, to bylo jinakMARTY píše:ne ne nejsem z nikym domluveny na tutti frutti...a stejne nebudu vybran,...jsem stary a nehezky jak mi napsal Z.Maverick píše:MartyMARTY píše: cerenka je sikovna....proc ne ?? bude li mit zajem...aspon bych mel jistotu ze to zase neuzavru plnym kosikem hub...![]()
![]()
![]()
nebo tak nejak
![]()
![]()
![]()
napsal jsem, že jsi starý, škaredý a chlap
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- farmář
- Ghostrider

No já se z Tesáku musím omluvit.Zkoušky jsem sice všechny dal a včera jsem dal úspěšně poslední ze semestru, jenže v tomhle termínu nemám nikoho za sebe na farmě.Farma je malá,ale někdo musí nakrmit zvířata. Minimálně to. Takže je mi líto, ale nedorazím.
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
neboj, budou statické i pohyblivé obrázkyfarmář píše:![]()
![]()
veselá mysl půl zdaví, koukám
.
No já se z Tesáku musím omluvit.Zkoušky jsem sice všechny dal a včera jsem dal úspěšně poslední ze semestru, jenže v tomhle termínu nemám nikoho za sebe na farmě.Farma je malá,ale někdo musí nakrmit zvířata. Minimálně to. Takže je mi líto, ale nedorazím.nabijte si foťáky
...a nenechte je prosím doma,ju?
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
farmář píše:![]()
![]()
veselá mysl půl zdaví, koukám
.
No já se z Tesáku musím omluvit.Zkoušky jsem sice všechny dal a včera jsem dal úspěšně poslední ze semestru, jenže v tomhle termínu nemám nikoho za sebe na farmě.Farma je malá,ale někdo musí nakrmit zvířata. Minimálně to. Takže je mi líto, ale nedorazím.nabijte si foťáky
...a nenechte je prosím doma,ju?
Helča ZX6R zelená
**CKC # 590**
**CKC # 590**
MARTY píše:ses pro mne nenahraditelna a pamatuj si ze uz to tak naveky zustane.Helča píše:....to je pravdaMaverick píše: Marty![]()
![]()
...nj...13 už mi není
![]()
![]()
Helča ZX6R zelená
**CKC # 590**
**CKC # 590**