Tesák 2009 "Po Valašsku II" (19.-21.6)
- spit 40
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Navíc a opět zdůrazňuji, že sobota je dnem pohodovým, kamkoliv pojedeme, pojedem poommaaluu a rozvážně, takže i ti z vás, kdo vlasní parníky místo motorek budou stíhat.
[/quote]
Ano,v neděli jsme projížděli úsek Tesák,Kašava,Fryšták ,Holešov,Bystřice rychlostí kolony tj. 80km/h a blesk Helča na čísle usínala za jízdy
až jí na jedné dloooouhé rovince ruply nervy a v momentě byla v trapu ale jen do další křižovatky odkud zase poctivě plnila úlohu dvojky...

Ano,v neděli jsme projížděli úsek Tesák,Kašava,Fryšták ,Holešov,Bystřice rychlostí kolony tj. 80km/h a blesk Helča na čísle usínala za jízdy

ZZ-R 1400 2015 CZ
Zelená perleť
...no.221...
Zelená perleť
...no.221...
Můžu i já, když na to přijde. Ale sedadlo zeda není moc pohodlnéspit 40 píše:A když jsme u těch baťůžků možná bych potřeboval taky jezdce pro mladší dcerku,tak mě napadá.....že by Marty??Ale ten vozí na sedadle spolujezdce dekl tak asi někdo jiný,zkušený,co jezdí pomalu....![]()

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
-
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Moje sedadlo je pohodlnéZ. píše:Můžu i já, když na to přijde. Ale sedadlo zeda není moc pohodlnéspit 40 píše:A když jsme u těch baťůžků možná bych potřeboval taky jezdce pro mladší dcerku,tak mě napadá.....že by Marty??Ale ten vozí na sedadle spolujezdce dekl tak asi někdo jiný,zkušený,co jezdí pomalu....![]()

Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
cerenka je sikovna....proc ne ?? bude li mit zajem...aspon bych mel jistotu ze to zase neuzavru plnym kosikem hub...spit 40 píše:A když jsme u těch baťůžků možná bych potřeboval taky jezdce pro mladší dcerku,tak mě napadá.....že by Marty??Ale ten vozí na sedadle spolujezdce dekl tak asi někdo jiný,zkušený,co jezdí pomalu....![]()

pokud ano musi chtit sama...ne ze ji budes nutit.!!!!
kryt se sunda,ulomi,zahodi

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- Roman - ZX12
- Easy slider
- Roman - ZX12
- Easy slider
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Kluci, v pátek večer sledujte po očku Marka...viděl bych to, jako scénu z filmu "Slunce, seno, erotika", kdy "mafián" Kaiser ukazoval škrábáním se na nose při dolívání vína, oběti únoscům...
Místo únosců ale bude bedlivě sledovat dcerka...a pak příjde ortel, čí že sedlo to pro ni bude! 

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
MartyMARTY píše:cerenka je sikovna....proc ne ?? bude li mit zajem...aspon bych mel jistotu ze to zase neuzavru plnym kosikem hub...spit 40 píše:A když jsme u těch baťůžků možná bych potřeboval taky jezdce pro mladší dcerku,tak mě napadá.....že by Marty??Ale ten vozí na sedadle spolujezdce dekl tak asi někdo jiný,zkušený,co jezdí pomalu....![]()
![]()
![]()
pokud ano musi chtit sama...ne ze ji budes nutit.!!!!
kryt se sunda,ulomi,zahodi![]()
![]()
nebo tak nejak
![]()