Nepsal bych to kdybych neměl osobní zkušenost ze stopky kdy jsem věděl že nic nejede a málem jsem srazil motorku. Taky jsem koukal a jel krokem a málem to dopadlo špatně....Kuba ZRX píše:je rozdíl podívat a nezastavit a nezastavit a nepodívat, já se koukal pořádně a nikde nic, pokud bych to to prostě projel bez přibrždění a nekoukal se, tak neřeknu ani slovo, ale tekhle to nasere a mocHonza-Zed píše:Je pravda že mohli být ,,hodnější" páni policisté, ale jednou ta stopka tam je, tak by se měla dodržovat...! Si představ že bys jel na moto po té hlavní a řidič by tě přehlédl, protože koukal(nic neviděl) a na stopce nezastavil....
Neobhajuji jednání PČR, ale zkus to vzít z druhé strany....
Motorky, sex, alkohol, tráva, jídlo....čokoláda
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Elvis? V žádném případě.Čestné členství si zaslouží ten kdo se třeba ze zdravotních důvodů nemůže vrátit do sedla Kawasaki.Honza-Zed píše:Elvis je pěknej kulišák.....Elvis. píše:Ja bych se nebal, ale navrhnul bych pro odpadliky neco jako cestne clenstvi. Treba se to jednou bude nekomu hodit...![]()
myslí na zadní vrátka....
Myslím že Elvis bude první čestný člen....
Tak jestli bude někdo první,tak to bude možná Dak.Ten si to zaslouží,ne ten co kašle na značku Kawasaki.

mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
Odepsanej je silný výraz.. Stačí si pořídit Kawu a potom může být normálním členem. Letos jsme zpřísnili podmínky členství a jako první tam tuším je že kdo chce být členem, musí jezdit na Kawasaki
Příznivci ostatních značek mají vlastní kluby
Na naše akce s námi můžou jezdit kámoši i na jiných značkách, zase tak moc bych se neseparoval, stejně srazy děláme tak nějak poloveřejně.. jen si zkrátka musí zvyknout na rejpání, na čem to jezdí
Ohledně čestného členství - nevím jestli má tahle otázka opodstatnění. Pokud někdo bude členem klubu a něco se mu stane (například Dakova nehoda) a nebude moci nějakou dobu jezdit, tak stejně zůstává členem klubu... tak proč čestný?? To bych mohl být čestným členem Suzuki Owners Clubu (měl jsem jich několik), potom třeba Yamaha Clubu a taky bych mohl mít pár čestných doktorátů jako Klaus - byl jsem onehdá u doktora s nachlazením, takže bych měl mít nárok, ne??
Na nějakou instituci "čestného člena" bych si vážně hrál nerad.
Buď jsem Kawák, nebo na to peču...

Příznivci ostatních značek mají vlastní kluby

Ohledně čestného členství - nevím jestli má tahle otázka opodstatnění. Pokud někdo bude členem klubu a něco se mu stane (například Dakova nehoda) a nebude moci nějakou dobu jezdit, tak stejně zůstává členem klubu... tak proč čestný?? To bych mohl být čestným členem Suzuki Owners Clubu (měl jsem jich několik), potom třeba Yamaha Clubu a taky bych mohl mít pár čestných doktorátů jako Klaus - byl jsem onehdá u doktora s nachlazením, takže bych měl mít nárok, ne??

Na nějakou instituci "čestného člena" bych si vážně hrál nerad.
Buď jsem Kawák, nebo na to peču...
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209

CKC # 209
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
No já to vidím tak že až prodám třeba moji Kawu a přestanu jezdit dobrovolně,tak nebudu přece členem.A nebo kdybych jezdil ale na jiné značce tak se taky nebudu cítit jako člen Kawa klubu a nebudu jezdit na jejich akce.Alespoň mě to připadá normální.Já to beru tak že na naše klubové srazy by měli jezdit jen členové s maximálně rodinnými příslušníky a partnery.(spíše-partnerkami
)A pokud budu třeba pořádat pro nás sraz,tak jenom pro nás
Však je plno motorkářských srazů kde se můžete scházet-sjíždět i s kámošama co maj i jiné značky.Za mým názorem si pevně stojím. 

ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- DoktorZRX
- Ghostrider
A jak to jinak nazvat než čestné členství,souhlasím s Lechem možná to není to pravý slovo ale je rozdíl když si někdo koupí Kawu proto,že zrovna nic jinýho není a za pár měsíců zkusím jinou značku...Kdybych měnil já,tak to bude 4tá Kawa po sobě a to ZRX 12.Aspoň pro mě ten nápis na nádrži hodně znamená,stejně jako ty tři písmenka ZRX.

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- Tibor Kolozsi
- Easy rider
No já nevím, určitě by mi nevadilo když někdo z lidí s klubu uteče na čas k jiné značce - přestává tím být členem, ale rozhodně ne našim kamarádem. Nemůže využívat slev a ostatních výhod, ale nepřestanu ho kvůli tomu zdravit.
Ruku na srdce, kdo z vás jezdí a jezdil jen kawu?? a kdo může říct že ji bude jezdit pořád?? No sorry ale já možná ne. Ať se mi tahle značka líbí sebevíc, v CKC jsem hlavně kvůli lidem
ale Kawasaki nepokrývá celé spektrum motorek a mě osobně chybí dvouvál (ne ten emerickej
ale spíš něco jako VTR SP2 - to by se mi líbilo).. Nerad bych ztrácel kámoše proto, že se jim něco líbí a chtějí si to zkusit. V případě že na ně hned bude někdo ukazovat a křičet kacíř, upálíme ho, tak jsem tuhle partu možná trochu přecenil..
Ruku na srdce, kdo z vás jezdí a jezdil jen kawu?? a kdo může říct že ji bude jezdit pořád?? No sorry ale já možná ne. Ať se mi tahle značka líbí sebevíc, v CKC jsem hlavně kvůli lidem

ZRX 1200 S-R
CKC # 209

CKC # 209
- Tibor Kolozsi
- Easy rider
OK pánové... když se to některým z Vás nelíbí, tak já nikam nepojedu.... S lidma kteří o mě stojí se klidně sejdu i jinak. Sice mě to mrzí, pže bych se rád podíval na nějaký z vašich srazů, pže tu spoustu lidí znám a myslim si, že sou super, ale thle dohady už mě neba... Tak páčko
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
jo ještě dodatek. Nestojím o žádné čestné členství, to byl jen nápad, jak vás dál vídat a neomezovat se jen na mimo-klubove akce. Líbilo se mi, jak na to reagoval Vítek Prostě už nebudu členem, ale to abych někdy někam dorazil mi zakazovat nebude. S čimž tu ale jak vidim pár lidí nesouhlasí, takže asi neni o čem
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Mě se zdá že nejvíce to tady vyhrocuješ ty Zdrahy.Nikdo přece netvrdí že ho(Elvise) kawáci nebudou zdravit když se někde potkají.Rozhodně když se sejdem třeba na výstavě Motocykl v Praze,tak bych neviděl žádnej problém.Tak to prosím proboha už nehroťte!!Jeden bejvalej člen si koupí Buella a "všichni" jsou z toho posraní a debaty na dlouhé večery.ZdrahyZX9R píše:No já nevím, určitě by mi nevadilo když někdo z lidí s klubu uteče na čas k jiné značce - přestává tím být členem, ale rozhodně ne našim kamarádem. Nemůže využívat slev a ostatních výhod, ale nepřestanu ho kvůli tomu zdravit.
Ruku na srdce, kdo z vás jezdí a jezdil jen kawu?? a kdo může říct že ji bude jezdit pořád?? No sorry ale já možná ne. Ať se mi tahle značka líbí sebevíc, v CKC jsem hlavně kvůli lidemale Kawasaki nepokrývá celé spektrum motorek a mě osobně chybí dvouvál (ne ten emerickej
ale spíš něco jako VTR SP2 - to by se mi líbilo).. Nerad bych ztrácel kámoše proto, že se jim něco líbí a chtějí si to zkusit. V případě že na ně hned bude někdo ukazovat a křičet kacíř, upálíme ho, tak jsem tuhle partu možná trochu přecenil..
A kdo je s někým opravdovej kámoš tak ho přece neztratí jen kvůli tomu že si koupil jinou značku motorky.

ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078