ja se zitra svezu, ale jsem pro tebe asi spatny partner... jezdi mi to desne pomaluElvis. píše:Nechce se nekdo svezt? Jaksi jsem prisel o telefon, tak ani nemuzu obvolavat stare zname, tak to pisu sem

ja se zitra svezu, ale jsem pro tebe asi spatny partner... jezdi mi to desne pomaluElvis. píše:Nechce se nekdo svezt? Jaksi jsem prisel o telefon, tak ani nemuzu obvolavat stare zname, tak to pisu sem
no, připadali jste mi povědomí, ale, přiznám se, nepoznalJana Kawa píše:Mišáku, tak by mě zajímalo, kdepak si dneska jezdil a jestli si nás poznal?![]()
![]()
Poprvé jsme tě potkali, na Suchém vrchu, jak závodíš s nějakým Versysem a pak v dešti u Týniště
ty jo, blesk žijeHelča píše:U nás to dneska taky šlo![]()
Po delší přestávce jsem se díky Patovi opět dostala na motorku a na menší,ale krásnou vyjížďku cca 160 km
Tímto bych mu chtěla móóc poděkovat ,že mi zapůjčil svoji mašinku:supz:
Zajeli jsme se podívat na nový Motobar k Hance do Bílovce a potkali jsme tam teda jen Bleska,ostatní asi kroužili někde jinde![]()
tady je pár foteček
http://www.rajce.net/a4936218
O teto praci silnicaru jsem uz nekde cetl. Nevim kde, mozna tady, nebo jinde, ale lidi dost nadavali...MajaZRX píše:Přátelé,kamarádi.Tak dnes jsme si krásně po delší době vyjeli k Trampovi.Všechno v pohodě až do doby než jsme vjeli do první zatáčky.Desítky nových černých kluzkých hadů.A vůbec nejhorší místo je na výjezdu k Samotě směr Brno v obou vrchních zatáčkách na horizontu.Několikrát mi na tom podjelo přední kolo.Prakticky tam není místo na bezpečné projetí.A já se divil,kde jsou ty tlupy,co to tam vždycky o víkendech drtily.Tímto počinem silničářů mám dojem buchláky takřka skončily.Takže kdo tam pojedete,myslete na to.Třeba toto varování někomu pomůže.
minuly tyden jsem to jel..nahoru jeste joMajaZRX píše:Přátelé,kamarádi.Tak dnes jsme si krásně po delší době vyjeli k Trampovi.Všechno v pohodě až do doby než jsme vjeli do první zatáčky.Desítky nových černých kluzkých hadů.A vůbec nejhorší místo je na výjezdu k Samotě směr Brno v obou vrchních zatáčkách na horizontu.Několikrát mi na tom podjelo přední kolo.Prakticky tam není místo na bezpečné projetí.A já se divil,kde jsou ty tlupy,co to tam vždycky o víkendech drtily.Tímto počinem silničářů mám dojem buchláky takřka skončily.Takže kdo tam pojedete,myslete na to.Třeba toto varování někomu pomůže.
nikde kamo...myslim ze jedna era potkavani se aspon v buchlakach skoncila..me po tom soku pri ceste dolu kdy jako po kolejich jezdici zzr tancovala v uplne kazde zatacce.......Pavel ZRX píše:Je to tam zalíčený. Zajímalo by mě, kde teď místní nejrychlejší trénují erjedničky. Nevím totiž, kde v okolí se dá rozumě pojezdit.
Rekl bych ze spis nez spatnej, tak zabrzdenej. Psal jsem to v patek, ze chci vyrazit v sobotu a napises v pondeli, ze jedes v utery a jelikoz bezne pracujici clovek v tydnu maka a jezdit muze jen o vikendu, tak se jaksi asi nesvezemKankX píše:ja se zitra svezu, ale jsem pro tebe asi spatny partner... jezdi mi to desne pomaluElvis. píše:Nechce se nekdo svezt? Jaksi jsem prisel o telefon, tak ani nemuzu obvolavat stare zname, tak to pisu sem