Slovinsko 2008
Já osobně bych odpověděl, že není problém v nás, ale v celým Slovinsku, neboť nepochopili, že policejní stát, kterej je už jen u nich, se prostě v okolním světě už dobře 18 let nenosí, a s tím ubytováním si nemusí dělat starosti, bo u nich už nikdo z nás zcela jistě bydlet nebude
Že je to p**a švidravá bych jí nepsal, bo jí to určo řekne její nejbližší příští zákazník.

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- Dak
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Jednoduchá odpověď
Milá paní ****** . Policie nepřijela kvůli nepříčetnostem, nepořádku nebo podobným věcem.
Nikdo je nevolal (paní/pan domácí už vůbec ne) Přijeli jen z důvodu zájmu o naše pěkné, rychlé stroje.
Pohovořili s náma o motorkách, prohlédli si je a vyfotily se na nich.
Bylo to z čistě zájmu o tyto motorky.
S příští návštěvou nebudeme mít podle nich a domácího žádný problém a rádi nás zase uvidí.
Pokud jste s námi nebyla spokojená, věřte že někdy si takový lidé bohužel "nesednou".
Všechno špatné se ale v dobré obrátilo a zbytek dovolené byl úžasný a bez problému.
S pozdravem CKC
Prostě nejak šlušně jí napsat že je*****

Milá paní ****** . Policie nepřijela kvůli nepříčetnostem, nepořádku nebo podobným věcem.
Nikdo je nevolal (paní/pan domácí už vůbec ne) Přijeli jen z důvodu zájmu o naše pěkné, rychlé stroje.
Pohovořili s náma o motorkách, prohlédli si je a vyfotily se na nich.
Bylo to z čistě zájmu o tyto motorky.
S příští návštěvou nebudeme mít podle nich a domácího žádný problém a rádi nás zase uvidí.
Pokud jste s námi nebyla spokojená, věřte že někdy si takový lidé bohužel "nesednou".
Všechno špatné se ale v dobré obrátilo a zbytek dovolené byl úžasný a bez problému.
S pozdravem CKC
Prostě nejak šlušně jí napsat že je*****

Dak
CKC -015-
CKC -015-
Já bych příště zase dal Rakousko.Jana Kawa píše:psát ji už nebudu, dělaj se mi pupínky jen si na ni vzpomenu
až někdo pojede do Slovinska, tak říkat NÉ DO DOVJE DO TRIGLAVU
Mají nesrovnatelně lepší cesty a lidi si tam turistů váží. A umí tam líp německy

Já za sebe Slovinsko v nejbližší době nenavštívím.
GEORG
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
No hele na jiny "záložce" se resilo, ze prej se pristi rok jede Řecko a nebo ostrov MAN takze by to chtelo asi dohodnout se vsichni - "narovinu" myslim si, ze ten MAN neni fakt vubec spatnej napad - je to misto co by nas mohlo poradne "chytit za srdce"
JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
CKC#824
...pursuit is futile...
Přesně tak. Nehledě na to, že Michalis říkal, že jim tam kurevsky klouže asfalt, takže do Řecka si mašinu brát nebudu.Kuba ZRX píše:na Man je to kurevsky daleko, to není místo na CKC dovolenou, příští rok bych volil pro CKC dovolenou Rakousko, to Řecko je spíše na pohodu a chlastání, tam to na zatáčky moc není, to chce Rakousko, do ALP
Maximálně si tam půjčím skůtra.
Buď dáme Rakousko, nebo Německo, jestli tam jsou nějaké rozumné trasy v blízkosti od ČR - přes celé Německo k Holandské nebo Belgické hranici bych nejel.
Přesuny jsou vopruz a proto budu preferovat kvalitní svezení co nejblíž od domova.
Jinak si můžeme nakoupit GTRka a razit faro, Francii a já nevím co ještě. Tak velký turista nejsu.
GEORG
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
No tak uvidime jestli pojedete Rakousko, az se dohodnem jeste letos, protoze nekdy v srpnu jedu urcite a v nejhorsim sam... Zatacky v Rakousku si letos chci dat takze ja pojedu urcite... a VW nam poslal krasny odkazy takze nejakou tu trasu bud vyberem nebo vyberu podle toho jestli pojedete taky... Chci tam jet v patek a byt tam do nedele a jet v nedeli treba po obede zpet...
PS: Tak velky cestovatel taky nejsem, ale ruku na srdce - kdyz se rekne ostrov MAN...
PS: Tak velky cestovatel taky nejsem, ale ruku na srdce - kdyz se rekne ostrov MAN...
JAWA 350 Style OilMaster
CKC#824
...pursuit is futile...
CKC#824
...pursuit is futile...
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Vcera jsem kecal s jednou zakaznici a prej jezdej kazdej rok jako parta lidi (do 20ti lidi) do Italie viz odkaz na mapku, co vy na to? Rikala, ze jet to na motorce by bylo urcite super. (oni jsou "autari")
http://www.mapy.cz/#x=124068096@y=12128 ... _122259456
JAWA 350 Style OilMaster
CKC#824
...pursuit is futile...
CKC#824
...pursuit is futile...
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Takovejch míst jsou s prominutím 3 prdele, pokud se máme domluvit na další akci, tak tím, že sem všichni budeme dávat odkazy na nejrůznější místa, se daleko nedostanem! Chce to vybrat flek (třeba výběrem ze tří "nej" návrhů, ať zachováme trošku tu demokracii) a pak už konkrétně organizovat výlet...Jirka_Z píše:Vcera jsem kecal s jednou zakaznici a prej jezdej kazdej rok jako parta lidi (do 20ti lidi) do Italie viz odkaz na mapku, co vy na to? Rikala, ze jet to na motorce by bylo urcite super. (oni jsou "autari")

Osobně by se mi taky líbilo to Rakousko!

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********