ZRX 1984 píše: ↑úte črc 16, 2019 08:35:15
Frgaly samozřejmě super, ale dost je dohani ta večerní krkovicka, dokonale nalozena, sezral jsem asi 4 kousky, jako dortik, taky dost dobrý. To me tak napada, Maro jak jsi vysel finančně, klidně kacky doposlu..
Pokud je tento zážitek natolik silný že si na něj vzpomeneš i po létech jsem spokojený a nic víc nepotřebuji
Nazdar bando! Kua to byl super sraz! Myslím že hláška "No to snad není možnýýýýýý" vejde do klubových dějin, tak Fanuši doufám, že Lenku zase někam přivezeš
Jak psal GEORG, tak "čoud is not dead" a jsem zase s vámi a budu se moc těšit na Mlýnky.
Chtěl bych moc poděkovat Markovi za organizaci srazu, povedlo se, jen škoda že v sobotu už nás tam bylo tak málo. Na tom teda musíme společně zamakat ...
čoud píše: ↑ned črc 21, 2019 23:08:21
Nazdar bando! Kua to byl super sraz! Myslím že hláška "No to snad není možnýýýýýý" vejde do klubových dějin, tak Fanuši doufám, že Lenku zase někam přivezeš
čoud píše: ↑ned črc 21, 2019 23:08:21
Doufám, že se nelekla
Fanuši, jestli si sedla s tebou na motorku a sdilela s tebou pokoj, tak nás už se leknout nemůže