koukám, že v pátek večer tam pustí také kdejakého joudu ...Méďa píše:Tak pokud bude zájem, rád se s tebou potkám.volkswagen píše:Já se budu na výstavě toulat v pátek večer....

koukám, že v pátek večer tam pustí také kdejakého joudu ...Méďa píše:Tak pokud bude zájem, rád se s tebou potkám.volkswagen píše:Já se budu na výstavě toulat v pátek večer....
Konečně odtajněnoKankX píše:takže SEE YOU v pátek 3.3. mezi 16-19hod na stánku Kawasaki
na zavírací dobu to neukecáš... zavírají totiž v 19:30Jirka_Z píše:Hmmmm stánek moc pěknej, to musí nechat
Ještě si to nechám projít hlavou, možná se v pátek objevím, ale nejdřív tak v 6 a v 7 zavíraj, nevím, jestli to má smysl...
a proč tam pojedeš v neděli, když normální (VW, Lukáš01, Blanka, Zubr, Jindřiška, Méďa, Méďová, KankX, Blacky... Pepek) tam byli v pátek... to nechápuJirka_Z píše:Tak dnes nic, uvidíme se v neděli v 9,30, jdeme se ženou a platit 200Kč vlezný a 150Kč parkovný v pátek a pak v neděli se mi fakt nechce...![]()
![]()
tak vy nesedíte v kanceláři za rohem jako JirkaLadis píše:Jsem rád, že jsme normální...
V tomhle máš pravdu, bylo to od nás na kopci, kam bys prakem dostřelilKankX píše:tak vy nesedíte v kanceláři za rohem jako JirkaLadis píše:Jsem rád, že jsme normální...