To mi povidej. Na Shadowu to gumama zacinalo. Nasledovaly stupacky a koncilo u ramu(to uz byl problem).Zdrahy píše:Já měl gumy orvaný do krajů i na chopperech..na ZRXku už je to standard
Zdrahy píše:vono to přijde tak nějak s časem.. nemá smysl to rvát od začátku.. No a na Dubou se vykašli, frajeři řáděj na okruhu
Správně, existuje tolik výborných cest... Duba už je dávno pase...Zdrahy píše:vono to přijde tak nějak s časem.. nemá smysl to rvát od začátku.. No a na Dubou se vykašli, frajeři řáděj na okruhu
Mnoo uvažoval. Už jen po tom, jak mi KankX vysvetlil par veci, ktery sem mel zafixovany blbe. Do Brna, nebo Pisku k Sršnovi, je to ale dost daleko a má všechno plný. Koukal sem ještě na Landu v Kolíně. To by snad šlo, ale i tak to mám cca 2h jízdy tam. Pokud víte o něčem co zato stojí blíž UL, tak písněte.Honza-Zed píše:.
4 Blacky: neuvažoval si nad motoskolou? Nebylo by to od věci...
Že jo?§! Náčelníku.KankX píše:ty woe, od vas vsech bych si nechal poradit
No já to mám na obě ježdění taky 200 km od baráku, ale proto snad máme motorky.Blacky píše:Mnoo uvažoval. Už jen po tom, jak mi KankX vysvetlil par veci, ktery sem mel zafixovany blbe. Do Brna, nebo Pisku k Sršnovi, je to ale dost daleko a má všechno plný. Koukal sem ještě na Landu v Kolíně. To by snad šlo, ale i tak to mám cca 2h jízdy tam. Pokud víte o něčem co zato stojí blíž UL, tak písněte.Honza-Zed píše:.
4 Blacky: neuvažoval si nad motoskolou? Nebylo by to od věci...