děkuji ti kamaráde, že jsi se mě zastal před tou holotou, budu ti za odměnu rezervovat gauč v prvním patře na chodbě, jak to máš rád666S999 píše:Jste hajzlové převlečený za kamarády! Tohle se píše o Mesrovi, fuj, styďte se, a vocas mezi nohy...![]()
![]()

děkuji ti kamaráde, že jsi se mě zastal před tou holotou, budu ti za odměnu rezervovat gauč v prvním patře na chodbě, jak to máš rád666S999 píše:Jste hajzlové převlečený za kamarády! Tohle se píše o Mesrovi, fuj, styďte se, a vocas mezi nohy...![]()
![]()
Dík! A co tlumiče ušní pro ostatní ansámbl? (Co to tárám, to bude můj zvukový punishment!Mesr píše:děkuji ti kamaráde, že jsi se mě zastal před tou holotou, budu ti za odměnu rezervovat gauč v prvním patře na chodbě, jak to máš rád666S999 píše:Jste hajzlové převlečený za kamarády! Tohle se píše o Mesrovi, fuj, styďte se, a vocas mezi nohy...![]()
![]()
![]()
rádi bysme, ale ještě nebouchal666S999 píše:Jste hajzlové převlečený za kamarády! Tohle se píše o Mesrovi, fuj, styďte se, a vocas mezi nohy...![]()
![]()
misak39 píše:rádi bysme, ale ještě nebouchal666S999 píše:Jste hajzlové převlečený za kamarády! Tohle se píše o Mesrovi, fuj, styďte se, a vocas mezi nohy...![]()
![]()
fajn Kankxi, nezklamal jsi moje očekávání, ještě že tě trošku znám a částečně poznám, kdy rejpeš ze srandy a kdy doopravdy, od tebe to ale beru. Sám poukazuji na nesmysly, ale tohle bylo cíleně namalováno, protože miluji Nepál a Indii, ale krajty tmavé, písmenkové a kobercové fakt nechovám, jen tu jednu královskou, a ta má jen něco kolem metru.KankX píše:tak se mi zda, ze v Nepalu a Indii hroznysi neziji... neni to tedy blbe, co myslis?![]()
![]()
priznam se ze jsem to samozrejme ani nevedel kde jaky plaz zije, ale ted uz v tom zacinam mit jasnoMesr píše:fajn Kankxi, nezklamal jsi moje očekávání, ještě že tě trošku znám a částečně poznám, kdy rejpeš ze srandy a kdy doopravdy, od tebe to ale beru. Sám poukazuji na nesmysly, ale tohle bylo cíleně namalováno, protože miluji Nepál a Indii, ale krajty tmavé, písmenkové a kobercové fakt nechovám, jen tu jednu královskou, a ta má jen něco kolem metru.KankX píše:tak se mi zda, ze v Nepalu a Indii hroznysi neziji... neni to tedy blbe, co myslis?![]()
![]()
![]()
to víš, Méďo, někdo má rád holky, jiný zase sekanou, tak nějak to bylo, ne? dělám hady a ještěry od roku 1982, v roce 1985 jsem si koupil mladou hroznýšici a mám ji doteď-takže má už 27 let-babina, ale jak říkám, Kankx je machr na focení a motorky, Vítek zase na děti, každý jsme dobří v něčem jiném, a jiní zase v cipinách, třeba Tequila a KubaMéďa píše:No a to se jen tak mimochodem dozvíš ve vlákně o montovaným regálu![]()
![]()
![]()
Sám poznám tak hada od ještěrky![]()
![]()
a vy tady vedete řeči o kobercových...
Ono to Tequilu brzo přejdeMesr píše:to víš, Méďo, někdo má rád holky, jiný zase sekanou, tak nějak to bylo, ne? dělám hady a ještěry od roku 1982, v roce 1985 jsem si koupil mladou hroznýšici a mám ji doteď-takže má už 27 let-babina, ale jak říkám, Kankx je machr na focení a motorky, Vítek zase na děti, každý jsme dobří v něčem jiném, a jiní zase v cipinách, třeba Tequila a KubaMéďa píše:No a to se jen tak mimochodem dozvíš ve vlákně o montovaným regálu![]()
![]()
![]()
![]()
Patrick píše:Ono to Tequilu brzo přejdeMesr píše:to víš, Méďo, někdo má rád holky, jiný zase sekanou, tak nějak to bylo, ne? dělám hady a ještěry od roku 1982, v roce 1985 jsem si koupil mladou hroznýšici a mám ji doteď-takže má už 27 let-babina, ale jak říkám, Kankx je machr na focení a motorky, Vítek zase na děti, každý jsme dobří v něčem jiném, a jiní zase v cipinách, třeba Tequila a KubaMéďa píše:No a to se jen tak mimochodem dozvíš ve vlákně o montovaným regálu![]()
![]()
![]()
![]()