VNko
Maš to hezký sedlo se moc povedlo a jako celek VNko vypadá mooc dobře . Brašny ty je potřeba pořád pro batůžek doping a při šířce řídítek 1m proč nemít brašny jsem se šířkou na tom podobně a vyhovuje mě to, tak se to tady trochu pohlo v tématu chopper and cruiser.
VN 800 ( 98 )
GPX 600 R ( 88 )
CKC # 283
GPX 600 R ( 88 )
CKC # 283
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
zadna zmena !!!!!!jen pokani a pokora ....MICHALIS TSIOLAS píše:Sakra, nejake tema mi tady unika, zatim k tomu muzu jen rict, ze ne do jineho klubu nebo spolku nez ckc, mam to vyzkousene (pro MARTYHO)![]()
![]()

u Zdrahyho ocenuji ten elan a chut to maslit...znam ho myslim dost na to ze vim...az domasli a dodela ...a uzna konec...hned ho proda...
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
taky si myslim ze ho to ted drzi jen proto ze jsou za jeho hranim vysledky, az bude hotovo, pak bude hotovo, definitivne... ale treba se pletemMARTY píše:zadna zmena !!!!!!jen pokani a pokora ....MICHALIS TSIOLAS píše:Sakra, nejake tema mi tady unika, zatim k tomu muzu jen rict, ze ne do jineho klubu nebo spolku nez ckc, mam to vyzkousene (pro MARTYHO)![]()
![]()
a olivovy olej !!!!
u Zdrahyho ocenuji ten elan a chut to maslit...znam ho myslim dost na to ze vim...az domasli a dodela ...a uzna konec...hned ho proda...

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...hele ja fakt nechapu co na tom VN2000 vidisZRX 1984 píše:třeba VN 2000Zdrahy píše:To je možný, že ho prodámjsou i jiné VNka...
Kdyby to nebyla taková pálka za pořízení, už už ho mám doma jako druhej stroj k Rexovi

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
Na 2000 jsem jel o víkendu - nechci.. Popravdě nechápu honbu za nesmyslnými obsahy ani u chopperů, ani u plasťáků Honzíku
Já chtěl choppera s rozumnou vahou a úzkou stavbou, to mám. Teď si s ním budu hrát a dokud mě to bude bavit tak ho budu mít. Potom si koupím něco jinýho, tak jako jsem to udělal vždycky
názory ostatních jsou sice zajímavý, ale důležitý ne 

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
to bys koukal jak se takovej obsah hodi na dovolene do Francie a po Francii... jaka je to pohoda, takze tomuhle rozumim, ale u chopru tomu nerozumim kdyz to stejne nedojede dal jak kolem komina... tedy alespon vsechny chopraky co znam z okoli, tak kdyz se chteji projet kolem machace tak si tam ten svuj klenot z Teplic dovezou dodavkou, pojezdi 30km kolem Machace a zase dodavkou pekne domuZdrahy píše:Popravdě nechápu honbu za nesmyslnými obsahy ani u chopperů, ani u plasťáků Honzíku![]()

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
......
Vidím na tom hodně, budeš se divit, ale když jedeš na rexovi který má 100 koní a prostě víš, že ho do tý zatáčky nějak ohneš, tak u VN 2000 je to prostě nářez je to takovej tlustokožec, kterej jede stejně jako rex, akorát ten krouťák tam je jako prase ( větší a níž ) a když počítáš s tím že je to nižší a těžší, tak se s tím naučíš. Viz ladisův tatík na VTX 1800 nebo co to má. A víš že Ladis nejede úplně pomalu a když se dostanem k této debatě, tak on jen říká, že jede za tátou a když vidí, jak se začne ohýbat tráva v příkopy, jak za tu 18 zatáhne, takže musí o tři dolů aby mu vůbec stačil a nebavil se nikdy o předjetí, takže ono to všechno je jen v hlavě. Někdo našel za rexa náhradu v zzr ale toho já se bojím a zmrzliny se mi nikdy všeobecně nelíbili, takže přemýšlím, kam pokračovat, abych zůstal u značky ( a hlavně s těmito lidmi ) a najdi tam něco? Hm? Nehledě na to, že mám plnou hlavu starostí, jako Vítek, jako Zdrahy a ostatní, kteří potřebovali zpomalit. Věřím, že na tom VN nebudu lítat jako debil abych ho uhnal, ale věřím, že pochopím proč to ty čopráci viděj jinak a než se na ježdění vyprdnout, kvůli tomu, že se bojím toho, aby mi nesebrali barák až nebudu moct splácet atd. tak si o mě mysli co chceš, že jsem třeba ještě větší přizdisráč, než jsi si myslel, a i všechna Tvá moudra, kterých jsem se vždycky držel, jako rad od zkušenějšího a vždy byla pravda a nidky jsem nemohl říct ani půl slova, tak já k tomu VN 2000 prostě zraju, tuším to a říkej si co chceš. Třeba jednou řeknu ano KanXi ( a Mišáku, kterej je stejného názoru a už jsm ena totoo téma debatili mnoho hodin ) měl jsi jako vždy pravdu a mě tohle nebaví, ale ten předpoklad je vážně vážně malej. Teďka na to nemám love, rex je neprodejnej, takže teďka si musím říkat kroť to kroť to a až jednou budou love navíc, nebo zjistím, že když budu splácet dvojku měsíčně navíc koupím si VN 2000, mě se to prostě líbí a kdyby takovejhle vzhled ( a charakteristiku ) měla patnáctka, tak toužím po patnátce........
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
kdyz to stejne nedojede dal jak kolem komina...
Ty jsi letos nepotkal Čolase viď?
Kámoši jeli na brblákách řecko, letos teda jen chorvatsko po celém pobřeží od Itálie až k Černé Hoře.... nevím nevím jak daleko to je od komína....
Ty jsi letos nepotkal Čolase viď?
Kámoši jeli na brblákách řecko, letos teda jen chorvatsko po celém pobřeží od Itálie až k Černé Hoře.... nevím nevím jak daleko to je od komína....
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909