Velehrad
Jirko píšu tam všechny i ty,co jen pošlou peníze a nemůžou se dostavitJirka_Z píše:Jses hodna Helco, ze jsem tam, ale radeji mi napis cislo uctu, poslu penizky a pokud pojedu tak Ti u Trampa treba jeste pridam

Doufám,že počasí aspoň trošku vyjde a uvidíme se

Helča ZX6R zelená
**CKC # 590**
**CKC # 590**
- tomson
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
S tim pocasim je to na levacku,,,porad hlasi dest,,nadeje umira posledniHelča píše:Jirko píšu tam všechny i ty,co jen pošlou peníze a nemůžou se dostavitJirka_Z píše:Jses hodna Helco, ze jsem tam, ale radeji mi napis cislo uctu, poslu penizky a pokud pojedu tak Ti u Trampa treba jeste pridam![]()
Doufám,že počasí aspoň trošku vyjde a uvidíme se. Jinak č.ú máš v PM

KAWASAKI Z750 GREEN 2007
Zatim se ucim tahat.a pak mozna.....
- ivanversys
- Easy slider
- tomson
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Ani nahodou,,,zatim to nevychazi,,,jarni prace na zahradce,,,nebo chcijeivanversys píše:Tomson, neboj, jestli se někdy dostaneš za ty naše kopečky, tak uvidíš, že slunce opravdu svítí![]()
![]()
![]()
.
Musíš ale vzíti více paliva, ať se zase můžeš vrátit ze slunných plání zpět do deštného pralesa.![]()
![]()
![]()
Už si vyjel

KAWASAKI Z750 GREEN 2007
Práce? Nechápu význam toho slova. Nevím jestli jsem to už někdy dělaltomson píše:Ani nahodou,,,zatim to nevychazi,,,jarni prace na zahradce,,,nebo chcijeivanversys píše:Tomson, neboj, jestli se někdy dostaneš za ty naše kopečky, tak uvidíš, že slunce opravdu svítí![]()
![]()
![]()
.
Musíš ale vzíti více paliva, ať se zase můžeš vrátit ze slunných plání zpět do deštného pralesa.![]()
![]()
![]()
Už si vyjel

Jinými slovy, vy.er se na práci na zahrádce a konečně vyjeď.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- tomson
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Tak jo jesli si to chces vazkouset,,,myslim tu praci tak dojed,,,taky Ti ji na chvili pujcim,,Z. píše:Práce? Nechápu význam toho slova. Nevím jestli jsem to už někdy dělaltomson píše:Ani nahodou,,,zatim to nevychazi,,,jarni prace na zahradce,,,nebo chcijeivanversys píše:Tomson, neboj, jestli se někdy dostaneš za ty naše kopečky, tak uvidíš, že slunce opravdu svítí![]()
![]()
![]()
.
![]()
![]()
Už si vyjelTy, a není to nakažlivé?
Jinými slovy, vy.er se na práci na zahrádce a konečně vyjeď.

KAWASAKI Z750 GREEN 2007
-
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
[quote="Helča"]No konečně se to tady začíná probouzet
...díky Ládisku
[/quote
heliášku zdarec,dojedu nebo dojedem,ale napadlo mne jestli mají např přehrávač vidoekazet ,radio nebo telku malou ale něco bych našel.Možná jsou nějaký programy k výuce a tamto ale asi to mají.Tak jen tak nápad čus bus zlínus.

heliášku zdarec,dojedu nebo dojedem,ale napadlo mne jestli mají např přehrávač vidoekazet ,radio nebo telku malou ale něco bych našel.Možná jsou nějaký programy k výuce a tamto ale asi to mají.Tak jen tak nápad čus bus zlínus.

Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502