CKC DOVOLENA FRANCIE 2010 !!!! (17-27.6.)
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Nic proti Tildovi a ostatním plánařům, ale už je tomu dávno, co jsem se v plánech příští dovolené jaksi ztratil...nicméně snažím se sledovat vlákno, ale chytrej z toho zatím teda nejsem...snad se to časem poddá!Tilda píše:...to je vsechno vypocitany, jen me nebijte kdyz skoncime v 10 hodin vecer 200km pred planovanym cilem

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
a v cem se ztracis???Ladis píše:Nic proti Tildovi a ostatním plánařům, ale už je tomu dávno, co jsem se v plánech příští dovolené jaksi ztratil...nicméně snažím se sledovat vlákno, ale chytrej z toho zatím teda nejsem...snad se to časem poddá!Tilda píše:...to je vsechno vypocitany, jen me nebijte kdyz skoncime v 10 hodin vecer 200km pred planovanym cilem![]()

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tildo kdyz mrknes na prvni stranu tohoto vlakna, tak tam je odkaz na cestu.. samozrejme naprosto predbezny! ...nicmene pres Alpy meri cesta pres Milano "jen" 1750km zatimco pres Gruyere a zajizdkou do Monaka je to 2000kmTilda píše:no Milano je uz trochu z cesty ale tohle by se dalo pokud planujem cestu na 3 dnyprvni den grossglockner a pak smerem svycarsko, nekde u hranic skoncime. druhej den cca 200km od hranic do Gruyere, mrknout do baru a pak smerem Monako, to je cca 300km. takze vecer stihnem i prohlidku mesta at mame trochu kultury
rano si projedem trasu zavodu a pofrcime do Perpignanu, samozrejme se zastavkou v St. Tropez
to je vsechno vypocitany, jen me nebijte kdyz skoncime v 10 hodin vecer 200km pred planovanym cilem

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
Já se taky hlásím do pomalejší skupinky, se ZR 7 to mám natrénovaný s LádisemTilda píše:pojed s nama, potrebuju nekoho do pomalejsi skupinkyRosnička 250R píše:Tý jo lidičky, když to tak čtu, tak to bude asi vážně paráda. No škoda, že na to nemám a tím nemám bohužel myslím zdatností na Rosničce. No neva, určitě přivezete hodně fotek tak to zkouknu ze záznamu

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
dobra otazka... bohuzel na ni neni zadna odpovedSumavaCZ píše:Se chci zatím jenom zeptat, jestli se opravdu uvažuje o doprovodném autě.![]()
A kdo bude ten dobrovolník?

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...no on ten benal nebude zase az tak levnej... bezne auto na benzin, pouze cesta tam a zpet vyjde na cca 9000,- kdyz se pripoctou jeste pripadne dalsi polatky jsi na 10000,- jako prd. Pisu to tady jen pro predstavu, aby se pripadne vedelo o jakou ze castku se zhruba muze jednat.SumavaCZ píše:A nemáte někdo známého, kdo by byl ochoten? Myslím, že by nebyl až takový problém se složit na benál a něco pro řidiče navrch.![]()
Mě zatim nikdo nenapadl.
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
kdyz pojede tankem tak asi joKankX píše:...no on ten benal nebude zase az tak levnej... bezne auto na benzin, pouze cesta tam a zpet vyjde na cca 9000,- kdyz se pripoctou jeste pripadne dalsi polatky jsi na 10000,- jako prd. Pisu to tady jen pro predstavu, aby se pripadne vedelo o jakou ze castku se zhruba muze jednat.SumavaCZ píše:A nemáte někdo známého, kdo by byl ochoten? Myslím, že by nebyl až takový problém se složit na benál a něco pro řidiče navrch.![]()
Mě zatim nikdo nenapadl.

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!