ZRX1200R výfuky
Vyjizdka
No to jo. To souhlasim. pocitam ze by nas mohlo jet tak 5-6 teda i s Tildou a tebou.Ale uvidime
hlavne podle pocasi.Ted jsme v nedeli byli na taborsku v 5 a bylo to pecka a ze by jsme se courali
to se moc rict neda. udelali jsme i nejaky videjka. Tak pak sem neco hodim taky.
hlavne podle pocasi.Ted jsme v nedeli byli na taborsku v 5 a bylo to pecka a ze by jsme se courali
to se moc rict neda. udelali jsme i nejaky videjka. Tak pak sem neco hodim taky.
ZRX 1200 R (2002)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
- Teamgreen
- Easy rider
Tak jsem si koupil u David moto IXILa a jaksi se v tom nemůžu vyznat. Originální koncovku výfuku jsem úspěšně demontoval, ale teď tomu jaksi nerozumím. ze svodové trubky kouká koncovka, která má mnohem větší průměr než je díra v koncovce IXIL a tak předpokládám, že je nutné jí taky vyndat. To ale jaksi neeejde. Vyfotil jsem všechny serepatičky, které mi k tomu přišly a prosím o pomoc jak to sestavit. Návod, který k tomu přišel není vůbec na nic (vlastně to žádný návod není - je to jen obrázek jak přidělat koncovku k držáku u stupačky).

ZRX 1200R - 2005
CKC # 1132
CKC # 1132
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...no tak to je peknyTeamgreen píše:Tak jsem si koupil u David moto IXILa a jaksi se v tom nemůžu vyznat. Originální koncovku výfuku jsem úspěšně demontoval, ale teď tomu jaksi nerozumím. ze svodové trubky kouká koncovka, která má mnohem větší průměr než je díra v koncovce IXIL a tak předpokládám, že je nutné jí taky vyndat. To ale jaksi neeejde. Vyfotil jsem všechny serepatičky, které mi k tomu přišly a prosím o pomoc jak to sestavit. Návod, který k tomu přišel není vůbec na nic (vlastně to žádný návod není - je to jen obrázek jak přidělat koncovku k držáku u stupačky).

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- Teamgreen
- Easy rider
takhle jsem to objednal, i dostal s fakturou, plexi, IXIL, padací rámKankX píše:...no tak to je peknyTeamgreen píše:Tak jsem si koupil u David moto IXILa a jaksi se v tom nemůžu vyznat. Originální koncovku výfuku jsem úspěšně demontoval, ale teď tomu jaksi nerozumím. ze svodové trubky kouká koncovka, která má mnohem větší průměr než je díra v koncovce IXIL a tak předpokládám, že je nutné jí taky vyndat. To ale jaksi neeejde. Vyfotil jsem všechny serepatičky, které mi k tomu přišly a prosím o pomoc jak to sestavit. Návod, který k tomu přišel není vůbec na nic (vlastně to žádný návod není - je to jen obrázek jak přidělat koncovku k držáku u stupačky).
To co ti tam kouka je katalyzator. Ted si tedy nejsem jisty jestli ho maji standartne vsechny 12tky... 11tky ho nemaji a proto ZRX1984 ti to na te fotce skrtnul. Vim ze je mezi nimi tento rozdil, proto nejde pouzit orig. koncovka vyfuku z 11tky na 12tku. Nekoupil jsi nahodou Ixila na 11tku?

ZRX 1200R - 2005
CKC # 1132
CKC # 1132
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Teamgreen píše:takhle jsem to objednal, i dostal s fakturou, plexi, IXIL, padací rám

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
Odbrus nabodvaný kaťák a vytáhni ho. Na přírubu, která ti zůstala na svodu nasaď podložku od Ixilu, dej těsnění a dej koncovku. Mělo by to tam jít - ta koncovka má taky ze začátku šiší díru a když tam dáš tu podložku, tak by to podle mě mělo vyjít. Na Rexe jsem ještě Ixila nemontoval, ale zatím u nich nebyl problém. Kdybys koupil u mě máš to s akcí 10% - 7 % klubová sleva a ještě k tomu montáž